Een keuken zonder grepen

Wat zijn de voor en nadelen?

Greeploze keuken

Houdt u van een strak en modern design? Dan zou een greeploze keuken zeker bij het interieur passen. Doordat alles vlak is wordt de keuken één geheel met het interieur en krijgt het een frisse uitstraling. Hierdoor is de greeploze keuken in vele huizen te vinden.

Voor en nadelen greeploze keuken

Eén van de grootste voordelen is dat het net lijkt of een greeploze keuken de ruimte groter maakt. Het voelt aan als of er veel ruimte bespaard wordt, maar in werkelijkheid valt dit mee. Tevens is een greeploze keuken makkelijker te onderhouden, gewoonweg omdat het oppervlakte vlak is en dit in één keer schoongemaakt kan worden.

Een greeploze keuken lijkt groter, maar de lades en kasten hebben minder opbergruimte.  Tevens is een greeploze keuken ook iets duurder dan een traditionele keuken. Dit komt door de speciale techniek en het materiaal dat gemaakt moet worden die ervoor zorgen dat de keukenlades en kasten goed open gaan.

Nieuwe greeploze keuken?

Heeft u een traditionele keuken en wilt u die restylen naar een greeploze keuken? Dan bent u bij De Keukenrestyler aan het juiste adres! Van een strak tot een landelijk design wij kunnen allerlei soorten stijlen restylen.

Binnen drie stappen kunt u op onze website uw keuken restylen. Zo kunt u aan de hand van de afbeelding bepalen wel materiaal en kleur u in wilt zetten voor uw nieuwe keuken. U kunt ook kijken welke designs en handgrepen het beste passen bij de keuken. Hierdoor krijgt u en ook wij een idee hoe u wilt dat de keuken eruit komt te zien. De volgende stap is dat u de geschatte prijs opgave ontvangt en daarna kunt u een offerte aanvragen.

Wij zullen hierna contact met u opnemen om afspraken in te plannen met de inmeter. De ervaren inmeter komt alles opmeten en zal dan uw wensen bespreken. Tevens zal hij een afspraak inplannen met de monteur. De kosten voor het inmeten bedragen 80 euro, maar deze kosten vervallen wanneer u akkoord gaat met offerte. De dag voordat de renovatie plaats vindt, wordt de keuken apparatuur geleverd. Hierdoor kan de monteur op de dag zelf gelijk aan de slag gaan. De keuken wordt in één dag gerenoveerd en ziet er weer als nieuw uit.

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl