Keuken renoveren, welke kleuren zijn helemaal in?

In deze blog wordt uitgelegd hoe u de kleuren kunt combineren!

Keuken renoveren, welke kleuren zijn helemaal in?

Wanneer u een kleur gaat kiezen voor uw keuken is het belangrijk om te kijken van wat voor stijl u houdt en hoe u de kleuren gaat combineren. Kleur in de keuken kan, maar als er verkeerde kleur combinaties gemaakt worden met kleuren, kan het resultaat tegenvallen.

Welke kleur past het beste bij mijn keuken?

Heeft uw interieur meer een huiselijk uitstraling, dan is voor het voor u bijvoorbeeld beter om warme kleuren te kiezen. Hierbij is het belangrijk om goed te kijken welke warme kleuren het beste bij elkaar passen om van de kleuren in de keuken één geheel te maken. Als uw interieur een moderne uitstraling heeft, kunnen harde kleuren in uw keuken er mooi uitzien. Denk bijvoorbeeld aan een rode keuken of een keuken die helemaal zwart is. Wat ook mooi is, is wanneer u met kleur accenten gaat werken. Stel de keuken is gebroken wit, dan kan het mooi zijn om groene tinten toe te voegen in de keuken.

Eén van de nieuwste trends zijn monochrome keukens. Hierbij heeft de keuken dezelfde kleur of de keuken heeft een variatie van één kleur.

De kleuren van 2018!

Zoals hierboven beschreven staat is het belangrijk om te kijken naar uw eigen stijl en wat voor kleuren hierbij passen. Wanneer u heel erg houdt van interieur trends is het natuurlijk belangrijk om te weten welke kleuren er in 2018 helemaal hip worden. De kleur van het jaar 2018 is Heartwood. Dit is een grijze kleur die een warme sfeer in huis geeft en past in de keuken, studeerkamer, slaapkamer en nog vele andere kamers in het huis. Wat verder terug is te zien is dat warme kleuren heel erg naar voren komen, zoals verschillende tinten van donker groen en blauw. Waardoor bijvoorbeeld accessoires en banken qua kleur beter naar voren komen in het interieur. Wilt u meer weten over kleuren bij een renovatie? Dan kunt u contact met ons opnemen via info@dekeukenrestyler.nl of bel naar 085-483 09 75. Ook kunt u kijken bij onze keukenconfigurator.

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl