Keuken decoratie ideeën

Voor iedere keuken!

Keuken decoreren?

De keukenrenovatie is voorbij en nu is het tijd om de keuken te decoreren, want de keuken moet er natuurlijk wel hip en stijlvol uitzien. Het belangrijkste is natuurlijk dat de keuken een fijne plek is om in te koken. De keuken decoreren hoeft niet moeilijk te zijn, het zijn de kleine elementen die de keuken sfeer geven. Hieronder worden een paar keukendecoratie ideeën gegeven.

Dienbladen en snijplanken

Het eerste keuken decoratie idee is eigenlijk heel simpel, leg een mooi dienblad of een snijplank neer in de keuken. In de loop der jaren is een dienblad of een snijplank echt een eye catcher geworden in de keuken. Vele merken verkopen verschillende soorten snijplanken en dienbladen, van marmer tot hout er is voor iedereen wel wat te vinden. Doordat een snijplank vaak van hout is en bijvoorbeeld een dienblad van marmer kan zijn, brengen deze elementen ook warmte in de keuken.

Wandplanken

Het tweede decoratie idee zijn wandplanken. Vaak als de keuken staat, zijn de muren nog leeg en die kunnen dan weer mooi opgevuld worden met wandplanken. Hier kunnen borden, kopjes, specerijen etc. opgezet worden. Door de wandplanken leuk te decoreren krijgt de keuken een gezellige uitstraling.

Show het keukenapparatuur!

Naast alle kleine elementen mag je natuurlijk ook gewoon de dure keukenapparatuur showen in de keuken. Een mooi koffiezet apparaat kan een heel mooi item zijn in de keuken. Als je mooie pannen hebt en de inrichten van de keuken is een beetje landelijk, dan zou het een leuk idee zijn om bijvoorbeeld de pannen op te hangen. Want niet alleen is keuken apparatuur decoratief, maar het moet natuurlijk ook functioneel blijven.

Laat specerijen zien!

Het vierde keukendecoratie idee is dat het leuk is om de specerijen te laten zien. Tegenwoordig zijn er leuke rekjes waar je heel leuk op verschillende decoratieve manier je specerijen potjes kan laten zien. Door de trend dat mensen groener zijn gaan leven, is te zien dat mensen hun eigen specerijen laten groeien. Deze plantjes zijn heel leuk om neer te zetten in de  keuken.

Laat eye catchers zien in de keuken

De keuken kan nog leuk aangekleed worden met bepaalde eyecatchers. Dit kunnen mooie planten zijn of bijvoorbeeld schilderijen. Wat bijvoorbeeld heel leuk is een want met krijt verf, waar met krijtjes verschillende teksten op geschreven kunnen worden.

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl