Keuken renoveren bij verkoop van huis?

Lees hier de verschillende mogelijkheden!

Keuken renoveren bij verkoop van huis?

Bent u van plan om uw huis te verkopen en is uw keuken nog in een oude staat? Dan zou een keuken renovatie weleens de oplossing kunnen zijn!

Keuken renoveren goede optie bij het verkopen van een huis!

Wanneer u uw huis gaat verkopen is het belangrijk dat het huis in goede staat is. De eerste indruk van een huis is belangrijk bij kopers. Het schrikt kopers af als bepaalde ruimtes binnen een huis in een verouderde staat zijn. Dit komt omdat men bang is om nog meer geld te moeten investeren.

Een nieuwe keuken plaatsen kost veel geld. Een goede optie hierbij is om de keuken te renoveren. Dit kost minder geld en het verhoogt de waarde van het huis. Het is belangrijk om dit soort opties te bespreken met de makelaar. U kunt natuurlijk ook contact leggen met ons om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Nieuw huis, nieuwe keuken?

U kunt natuurlijk ook uw keuken renoveren in uw nieuwe koophuis. Als de keuken in het huis verouderd is en u heeft geen geld om een nieuwe keuken te plaatsen is een keuken renovatie een mooie oplossing. Het kost minder geld en binnen één dag is uw keuken weer zo goed als nieuw.

Online uw keuken restylen

Bij De Keukenrestyler kunt u heel makkelijk uw eigen keuken restylen. Met ons configureer systeem kunt u heel eenvoudig uw keuken aanpassen. De resultaten zijn te zien op het plaatje waar de keuken op afgebeeld staat. Zo kunt u kiezen welk materiaal, design en kleur u in wilt zetten voor de keukenkastjes. Bij elk keukenkastje hoort natuurlijk een stijlvolle handgreep. Daarnaast moet nog uitgezocht worden wat voor werkblad en achterwand de keuken nodig heeft. Wanneer u dit allemaal heeft ingevuld kunt u zien hoeveel de renovatie ongeveer gaat kosten en u kunt een offerte sturen naar het bedrijf.

Wij zullen daarna een afspraak met u inplannen voor de inmeter. De ervaren inmeter komt bij u de keuken opmeten en zal daarna met u uw wensen bespreken. Wij rekenen 80 euro voor de inmeetafspraak, maar gaat u akkoord met de offerte, dan vervallen de kosten voor de inmeetafspraak. Alle materialen worden één dag voor de renovatie geleverd. Hierdoor kan de monteur op de dag zelf aan de slag gaan waardoor de keuken binnen één dag er weer als nieuw uitziet

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl