Keukenfolie laat los?

Wat te doen!?

Keukenfolie laat los?

Een tijdje geleden een nieuwe keuken gekocht en je ziet toevallig dat de folie loslaat? De keuken is natuurlijk een plek voor gezelligheid en de plek waar jij elke dag weer lekkere gerechten kunt maken. Hoe jammer is het dan dat het folie van je keuken los laat. In dit artikel beschrijven we de oorzaak van loslatend folie en hoe u dit eventueel kunt oplossen.

Oorzaken loslatend folie

De meest voorkomende oorzaak van loslatend folie is vocht in huis. Nu is er natuurlijk in elke keuken vocht, alleen wanneer er meer of langer vocht is dan normaal, kan dit gevolgen hebben voor de folie. Naast vocht zijn er meerdere mogelijke oorzaken. Als de temperatuur bijvoorbeeld vaak schommelt, kan het zijn dat uw keukenkastjes uitzetten of krimpen. Omdat de folie maar beperkt kan rekken, kan het zo zijn dat de folie hierdoor los gaat zitten.

Wacht niet te lang wanneer uw keukenfolie loslaat!

Als de folie op een gegeven moment dus los gaat laten, zal dit aan het begin langzaam zijn. Op dit moment valt het wel mee en ziet de loslatende folie op de keukendeurtjes er nog niet zo erg uit. Maar langzaam aan ontstaat er in de folie een blaasvorming. Als u de loslatende folie te lang laat hangen ontstaan er barsten en scheuren, waardoor de keukenfolie op een gegeven moment helemaal loslaat. Uw keuken gaat er steeds minder mooi uitzien, terwijl alle andere onderdelen in de keuken nog wel goed functioneren.

Wij bieden de oplossing voor loslatend keukenfolie!

Wees er vroegtijdig bij zodat het loslatende folie verwijderd kan worden en u weer kan genieten van uw keuken. U kunt ervoor kiezen om een nieuwe keuken te plaatsen, maar renoveren is natuurlijk een goedkopere en duurzame oplossing. Met een keukenrenovatie kunt u weer jaren genieten van uw keuken.

Bij de Keukenrestyler kunt u in drie stappen uw keuken restylen. Op onze website kunt u uw eigen in 3D eenvoudig keuken configureren. U kunt zelf bepalen wat u wilt aanpassen en het resultaat ziet u gelijk online op het plaatje waar uw keuken op afgebeeld staat. Wanneer u dit heeft gedaan kunt u naar ons een offerte sturen. Wij zullen na 2 dagen contact met u opnemen om afspraken te maken zodat de inmeters en de monteur langs kunnen komen. Wij rekenen 80 euro voor de inmeetafspraak, maar gaat u akkoord met de offerte, dan vervallen de kosten voor de inmeetafspraak. Eén dag voor de keukenrenovatie, wordt de keuken apparatuur geleverd. De monteur kan om die reden op de dag zelf gelijk aan de slag gaan. Hierdoor is de keuken in één dag helemaal gerenoveerd, waardoor uw keuken er weer als nieuw uitziet. Binnen een paar stappen is uw loslatende keuken folie verwijderd en kunt u weer heel lang genieten van uw keuken. Hierdoor kunt u weer met een goed gevoel in de keuken kokkerellen.

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl