De verschillende mogelijkheden van keukenlades en kasten

Lees hier wat de mogelijkheden zijn!

De verschillende mogelijkheden van keukenlades en kasten

Bij een nieuwe keuken is het belangrijk om te kijken naar de opbergruimte. Een keuken bestaat uit drie verschillende soorten kasten namelijk keukenkasten, keukenlades en hoekkasten. Hieronder wordt uitgelegd hoe deze lades en kasten het beste in de keuken gebruikt kunnen worden.

Keukenlades

Vroeger werden bij keukens vooral keukenkasten gebruikt. Terwijl vandaag de dag meer gebruik gemaakt wordt van keukenlades. Keukenlades bieden vele voordelen. Zo kan er in een keukenlade 50% meer opgeborgen worden dan in een keukenkast. En een keukenlade heeft nog steeds dezelfde omvang als een keukenkast. Als u bang bent dat de lade snel rommelig wordt kunt u gebruik maken van lade verdelers.

De opbergruimtes hoeven natuurlijk niet alleen te bestaan uit keukenlades. Het is mogelijk om hierin ook een afwisseling te maken met keukenlades en keukenkasten. Zo kunnen bijvoorbeeld leidingen veel ruimte innemen en hierbij is het niet mogelijk om een keukenlade te plaatsen.

Hoekkasten

Met een hoekkast wordt optimaal gebruik gemaakt van een kleine ruimte. Er zijn twee verschillende soorten kasten. Zo is er de carrouselkast, waarmee u al draaiend langs verschillende keukengerei komt. Dit is een ideale kast om pannen in te zetten. De tweede soort hoekkast die er bestaat is een uitschuifbare. Als u deze kast opent kunt u in één keer het complete systeem eruit trekken. Doordat het hele keukengerei er in 1 keer uitkomt is deze hoekkast praktischer dan de carrouselkast.

Keukenkasten

Wie kent ze niet, de bekende keukenkasten? Keukenkasten worden in combinatie gebruikt met keukenlades. Zo kunnen keukenkasten geplaatst worden boven de keuken om het servies in op te bergen. In de keuken is het fijn om afwisseling te hebben tussen lades en kasten.

Keuken renoveren?

Als u uw keuken gaat renoveren kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden omtrent een keukenrenovatie te bespreken. U kunt contact met ons opnemen via info@dekeukenrestyler.nl of bel naar 085-483 09 75. Ook kunt u gebruik maken van de keukenconfigurator en de keuken in drie stappen restylen.

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl