Keukentrend 2019: Materialen in een nieuw jasje

Terug van weggeweest

Keukentrend 2019: Materialen in een nieuw jasje

Bij keukens hebben we door de jaren heen veel verschillende ontwikkelingen gezien. Wat we nu zien is dat ‘vergeten’ looks weer terugkomen. Verschillende materialen die eigenlijk een beetje in de vergetelheid waren geraakt maken hun comeback. Niet in de vorm zoals we ze al kennen, maar wel met een modern sausje er overheen.

Voor 2019 zien we in ieder geval twee oude bekende materialen terugkeren in nieuwe vormen: het marmer en de terazzo-look.

Marmer

Marmer is weer helemaal terug van weggeweest. Waar het eerst hip was, werd het daarna minder populair, maar nu is het weer helemaal in. We zien marmer in verschillende vormen terugkeren, zoals vloeren, meubilair, wanden en tafelbladen. In de keuken ziet u marmer in bijvoorbeeld het keukenblad of als spatwand. Het traditionele witte marmer is ook zeker weer terug, maar nog moderner is marmer in meer gewaagde kleuren zoals zwart en groen. Combineer uw marmer elementen in de keuken met kleine marmeren accessoires om deze look helemaal af te maken.

Terazzo

Ook geen onbekend materiaal is het terazzo. Dit materiaal is allang niet meer alleen geschikt voor de Italiaans terrastegels. Net als het marmer zien we terazzo in allerlei verschillende vormen verschijnen in de keuken. Natuurlijk als vloer, maar ook als werkblad of achterwand (of allebei!). Terazzo biedt veel mogelijkheden qua design in kleur en motief. Designers van tegenwoordig maken dan ook graag gebruik van dit materiaal. Geef uw keuken een mediterrane uitstraling met de terazzo look!

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl