Keukentrends 2017

Top 7 keukentrends 2017

Keukentrends 2017

Wij nemen u graag mee door alle trends in keukenland van dit jaar. Of het nu gaat om ruimtelijk gevoel, industriële uitstraling of zwevende keukenkastjes. Een ding is duidelijk, in 2017 worden woonkamer en keuken nog meer versmolten dan de afgelopen jaren. Wij hebben de belangrijkste trends overzichtelijk voor u op een rijtje gezet.

Keukentrends 2017 top 7

1. Aardse en natuurlijke tinten.

Een trend die niet alleen in de keuken terugkomt, maar in de gehele inrichting van huizen anno 2017. Deze keukentrend van 2017 draait helemaal over het kleurgebruik in uw keuken. We verwachten het komende jaar veel aanvragen te krijgen voor aardse en natuurlijke tinten. Een van onze populairste kleuren is het bijzondere zandbeige lava. Deze is verkrijgbaar in speciale matte oppervlakten. Of u dit nu op uw keukenkastjes wil of op uw werkblad.

2. Weg met de kookplaat, pittcooking!

Gaat u uw keuken renoveren en bent u trots op uw nieuwe werkblad? Dan is deze keukentrend van 2017 een prachtige oplossing. Met Pittcooking integreren wij de kookpitten in uw nieuwe werkblad. Zo is uw werkblad niet meer onderbroken door uw gasfornuis of inductiekookplaat. Nog een voordeel van Pittcooking is de flexibiliteit die het met zich meebrengt. U bepaald zelf welke pitten u geïnstalleerd wil hebben en op welke locatie deze moeten komen. Op deze manier maakt u optimaal gebruik van de ruimte in uw keuken. 2017 is het jaar van Pittcooking.

3. Zwevende keukenkastjes

Het gebruik van zwevende keukenkastjes in een van de grootste keukentrends van 2017. Bestaande keukenkastjes kunnen wij helaas niet ombouwen naar zwevende keukenkastjes. Maar door het gebruik van een RVS plint kunnen wij deze illusie wel realiseren. Zo heeft u toch het ruimtelijke gevoel dat een zwevend keukenkastje geeft en maakt u zo optimaal gebruik van uw bestaande keuken.

4. Bredere keukenkasten en lades

Door de keuze te maken voor bredere keukenkasten en lades komt uw keuken nog een ruimer over. Deze keukentrend van 2017 zorgt voor een strakker design van uw keuken. U heeft namelijk minder keukenkastjes en dit zorgt voor een strakker aanblik van uw keuken. Daarnaast maakt u optimaal gebruik van de ruimte van uw keuken en heeft u uiteindelijk meer opbergruimte.

5. Woonkamer en keuken, steeds meer één

Een keukentrend die ook in 2017 terugkomt is de versmelting tussen woonkamer en keuken. Deze woonkeukentrend is eenvoudig toe te passen door uw huidige keuken te renoveren. Door kleurgebruik en optimaal gebruik te maken van de ruimte weten wij uw gerenoveerde keuken compleet te betrekken bij uw woonkamer.

6. Industriële keukens, de keukentrend van 2017

In veel woonruimtes zien we het gebruik van industriële materialen al terug. Deze keukentrend van 2017 is wellicht de grootste qua design. Bent u van plan uw werkblad te vervangen en wilt u ook een industrieel design? Dan is een RVS werkblad een prachtige oplossing die past bij een industriële keuken. Maar ook het gebruik van donkere kleuren, als zwart en donkerbruin kunnen het design versterken.

7. De aankleding van uw keuken

De keuken wordt steeds meer een leefruimte dan enkel een ruimte enkel voor in te koken. In 2017 zet deze keukentrend zich door en daarbij past het aankleden van uw keuken helemaal bij. Van het toevoegen van creatieve rekjes voor bestek en pannen tot aan toevoegen van stijlvolle meubels en accessoires.

Zelf aan de slag met een ontwerp voor 2017? Met onze online ‘keuken restyler‘ creeërt u eenvoudig om droomkeuken. Ga direct aan de slag en u ontvangt direct de laagste prijs.

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl