Knap uw keuken op

4 tips voor een nieuwe look

Knap uw keuken op met deze tips!

Soms is het tijd voor iets nieuws. U bent niet helemaal tevreden meer met uw huidige keuken en deze kan wel een opknapbeurt gebruiken. In een ideale situatie zou u wellicht kiezen voor een geheel nieuwe keuken, maar dit kan aardig in de kosten oplopen en geeft gedoe met de verbouwing. Met de tips uit deze blog geeft u uw keuken weer een nieuwe uitstraling. U kunt zelf bepalen hoeveel werk u besteed aan het wijzigen van uw keuken. Een kleine aanpassing kan al een groot verschil maken.

1. Werkblad

Het werkblad kan veel bijdragen aan een andere uitstraling van uw keuken. Kies een werkblad dat bij uw wensen past qua materiaal en kleur. Ga bijvoorbeeld voor een marmer- of granietlook of juist voor hout. Het vervangen van het werkblad is een effectieve manier om uw keuken te veranderen zonder te veel moeite.

2. Keukendeurtjes

Verander de kleur van uw keuken met nieuwe keukendeurtjes! Vaak is de binnenkant van de kastjes nog prima te gebruiken en deze ziet u ook niet als de deurtjes dichtzijn. Met nieuwe frontjes in een compleet andere kleur of structuur dan uw huidige kastdeurtjes zal uw keuken als nieuw aanvoelen. Daarnaast kunt u er ook nog voor kiezen om de handgrepen te vernieuwen.

3. Achterwand

De achterwand van uw keuken kunt u ook op verschillende manieren opknappen. Heeft u tegeltjes op de achterwand? Beitel deze los en vervang ze door de wand te stucken en te verven in een sprekende kleur. Of kies voor krijtverf om zo op uw muur teksten te kunnen schrijven.

4. Accessoires

Zodra de basis van de keuken is aangepakt, kunt u de keuken aankleden met verschillende accessoires. Deze aankleding zal er ook voor zorgen dat uw keuken een vernieuwde uitstraling krijgt. Kies bijvoorbeeld voor een mooie set kopjes en schotels om neer te zetten. Of een of meerdere vazen met bloemen.

Renoveer uw keuken voor een nieuwe uitstraling

Wilt u uw keuken nog uitgebreider aanpakken? Dan is een keukenrenovatie uitermate geschikt. Met een renovatie blijft de indeling van de huidige keuken behouden, maar ervaart u wel het gevoel van een nieuwe keuken door verschillende onderdelen aan te pakken. U kunt ervoor kiezen enkel de frontjes te vervangen, maar ook de achterwand en keukenapparatuur kunnen worden vernieuwd. Benieuwd hoe een keukenrenovatie in zijn werk gaat? Lees hier meer.

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl