Krijtbordverf in de keuken

Hip, stoer én functioneel

Krijtbordverf in de keuken

Toe aan iets nieuws in de keuken? Wat dacht u van krijtbordverf! Tegenwoordig komt u dit type verf op steeds meer plekken tegen, bijvoorbeeld in hippe koffietentjes of leuke restaurants en dus ook gewoon thuis in de keuken! Het staat niet alleen leuk, het is ook nog eens handig. Schrijf op het krijtbord bijvoorbeeld uw boodschappenlijstje, een mooie quote of wees helemaal creatief en maak een krijttekening.

Toepassingen van de krijtbordverf

Hoeveel ruimte u in de keuken bedekt met krijtbordverf is aan u. Hieronder vindt u een aantal ideeën op welke plekken u deze verf allemaal kunt gebruiken. Ga bijvoorbeeld voor de gehele achterwand bij het werkblad of kies voor een enkele zijmuur.

1. Gehele achterwand

Wilt u echt uitpakken? Kies er dan voor om de gehele achterwand van uw keuken te voorzien van krijtbordverf. Dit geeft een unieke uitstralingen biedt genoeg ruimte om van alles te schrijven en tekenen.

2. Subtiele plek

Liever een meer subtiele plek? Dan kunt u kiezen voor een zijwand met krijtbordverf, of een enkel keukendeurtje. Zo heeft u toch de ruimte om de nodige teksten op te schrijven, zonder dat dit te overheersend wordt.

3. Verschillende kleuren

De traditionele krijtverf, zoals we die ook van schoolborden kennen, is vaak zwart of donkergroen. Maar tegenwoordig is dit type verf in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo hoeft u zich dus niet te beperken tot zwart of groen, maar kunt u ook kiezen voor een meer in het oog springende kleur.

Renoveer uw gehele keuken!

Bent u van plan om meer dan alleen de muur te vernieuwen? Dan kunt u overwegen om te kiezen voor een keukenrenovatie. Hierbij bepaalt u zelf welke onderdelen u allemaal vernieuwt. Kies alleen voor het vervangen van de keukenkastjes of kies ook voor een nieuwe werkblad en apparatuur. Benieuwd naar alle mogelijkheden van een keukenrenovatie? Bekijk ze hier.

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl