Landelijke keuken kopen of renoveren?

Lees hieronder de opties

Landelijke keuken kopen?

Een landelijke keuken kopen of een landelijke keuken renvoren? Het is lastig om te bepalen wat hierbij de beste optie is, maar dat ligt helemaal aan de wensen die u heeft voor de nieuwe keuken.

Een landelijke keuken zorgt voor een huiselijk gevoel. De keuken voelt nostalgisch aan en heeft vaak houten elementen. Wat een landelijke keuken echt kenmerkt zijn de antieke keukentrappen en deurtjes en deze elementen zorgen ervoor dat de keuken ook echt landelijke uitstraling krijgt.

Een Landelijke keuken wordt vaak geplaatst in een L vormige keuken of  een keukens die hoek vorm heeft. Hierdoor past er vaak ook nog een eettafel in de keuken die voor een landelijke en huiselijke sfeer zorgt. De tafels die in een landelijke keuken staan zijn groot waardoor er veel mensen kunnen eten. Dit zorgt voor een hoop gezelligheid.

Nieuwe keuken kopen of renoveren?

Heeft u een nieuw huis of wilt u de oude keuken helemaal veranderen? Dan kunt u het beste een landelijke keuken kopen. Maar als u al een landelijke keuken hebt waarvan een paar elementen aan vervanging toe zijn, dan is een keukenrenovatie misschien wel een betere oplossing. De voordelen van een keukenrenovatie is dat de renovatie er al binnen één dag op zit. Er ontstaat minder rommel omdat er niet een hele nieuwe keuken geplaatst hoeft te worden. Een keukenrenovatie is ook milieu bewust omdat niet alle keuken apparatuur vervangen hoeft te worden. Keukenapparatuur wat nog in goede staat is kan gewoon blijven staan. Het grootste voordeel aan een keukenrenovatie is dat het waarde verhogend is voor uw huis.

Hoe gaan we te werk?

Als u besloten heeft om in plaats van een nieuwe landelijke keuken te kopen de keuken te renoveren, bent u bij de Keukenrestyler aan het juiste adres. Op onze website kunt u via de keukenconfigurator uw eigen keuken restylen. Wanneer u blij bent met het resultaat kan er een offerte gestuurd worden. Wij zullen hierna contact met u opnemen om afspraken in te plannen met de inmeter en monteur. De kosten voor een professionele inmeting bedragen 80 euro, maar wanneer u akkoord gaat met de offerte vervallen deze kosten. De producten worden één dag voor de renovatie geleverd waardoor de monteur op de dag van de renovatie gelijk aan de slag kan gaan. Hierdoor is de keukenrenovatie binnen één dag klaar.

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl