Let hier op bij de aanschaf van een nieuwe vaatwasser!

Wat zijn de opties?

Let hier op bij de aanschaf van een nieuwe vaatwasser!

Er zijn een aantal punten waar u op moet letten wanneer u een vaatwasser gaat aanschaffen. Een vaatwasser moet natuurlijk voor langere tijd mee gaan.

Type vaatwasser

Ten eerste is het belangrijk om te bepalen wat voor type vaatwasser u wilt. Wilt u een volledig geïntegreerde, half geïntegreerd, onderbouwd of vrijstaande vaatwasser. Bij een geïntegreerde vaatwasser ziet u niks terug in het interieur van de vaatwasser. Bij een half geïntegreerde vaatwasser zijn alleen de bedieningsknoppen te zien op de vaatwasser. Een onderbouwde vaatwasser is helemaal te zien in het interieur, alleen het keukenblad is geplaatst op de vaatwasser. De vrijstaande vaatwasser is helemaal niet geïntegreerd in het interieur van de keuken en staat, zoals de naam het al zegt, vrij in de keuken.

De prijzen van vaatwassers lopen uiteen, zo zijn vrijstaande vaatwassers goedkoper dan inbouw vaatwassers. De prijzen van vaarwassers lopen uiteen van €250 tot €1300 euro.

Zuinige vaatwassers

Hoe zuiniger de vaatwasser is, des te beter het is voor de portemonee. Dit komt omdat vaatwassers minder water en energie gebruiken. Doordat er zuiniger om wordt gegaan met water en energie, wordt er op langere termijn geld bespaart. Kijk dus goed op het energie label hoe zuinig jouw favoriete vaatwasser is.

Jouw wensen zijn het belangrijkste!

Het is belangrijk om na te gaan welke vaatwasprogramma’s u wilt. Vindt u het belangrijk dat de rekken stevig staan of dat het filter makkelijk te verwijderen is. De sproei arm moet makkelijk te verwijderen zijn en misschien vindt u het belangrijk dat de besteklade makkelijk te verplaatsen is. Dit zijn allemaal belangrijke elementen die u na moet gaan voordat u een vaatwasser online besteld of langsgaat in de winkel.

Vaatwassers en keukenrenovaties

Vaak blijven bij keukenrenovaties vaatwassers staan. Bij een keukenrenovatie worden alleen de keukendeurtjes, keukenbladen, achterwanden, grepen, de kraan en de spoelbak vervangen. Natuurlijk kunt u altijd vragen stellen omtrent de vaatwasser en keukenrenovaties. Bel onze klantenservice of stuur een e-mail en wij reageren zo spoedig mogelijk. Tevens kunt u uw eigen keuken restylen met de keukenconfigurator op onze website.

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl