De modernste snufjes voor in de keuken.

Lees hier meer over de mogelijkheden!

De modernste snufjes voor in de keuken.

De keukens van tegenwoordig blijven maar vernieuwen. Niet alleen in uiterlijk, maar ook in apparatuur en technologie. Hieronder worden een aantal van de nieuwste keuken snufjes benoemd. Kijken hoe u uw eigen keuken kunt vernieuwen? Gebruik dan onze keukenconfigurator waarmee u in drie stappen een nieuwe keuken heeft.

Ingebouwde keukenapparatuur

Een koffiezet apparaat naast een oven, het kan! Dit kan al een tijd, maar het design en de apparatuur wordt steeds verfijnder en past bij de keuken. Hierdoor is alles binnen handbereik, wat wilt u nog meer? De keuken gaat er hierdoor nog strakker uitzien!

Technologie in de keuken

Grote merken in de keukenwereld zijn er al mee bezig om keukenapparatuur te koppelen aan technologie. Via een app bent u verbonden met de apparatuur die in uw keuken staat. Stel u bent onderweg naar huis dan kunt u via de app gewoon koffie zetten of u bent vergeten de vaatwasser aan te zetten en dan kunt u die gewoon aanzetten met de app. In de loop van 2018 zal de technologie groeien en zijn meer bedrijven bezig met het ontwikkelen van applicaties die verbonden is aan keuken apparatuur.

Geen enorme afzuigkap

De afzuigkap gaat weg bij inductieplaten. Dit komt omdat in de inductieplaat een afzuigkap is gemaakt. Wanneer u aan het koken bent, zet u de afzuigkap aan en de hete lucht wordt weggezogen. Hierdoor ziet de keuken er strakker en moderner uit.

De combi oven

Door de moderne combi ovens hoeft u geen normale oven meer te kopen. Deze ovens zijn vaak in het interieur van de keuken te zien. Het mooie is dat u in de combi oven kan opwarmen en kan braden. Deze ovens bestaan al lang, maar door de nieuwe technologie ontstaan er steeds meer betere ovens.

Nieuwe kranen

Wie kent de kokend water kranen van Quooker niet? Al 25 jaar zijn deze kranen in Nederland verkrijgbaar. Deze kranen hebben zich in de loop der jaren enorm ontwikkeld. Niet alleen komt er meer kokend water uit de kranen, maar bijvoorbeeld ook ijskoud water. Zo zal de kraan zich de komende tijd nog meer gaan ontwikkelen. Zo komen er vast kranen waar bijvoorbeeld bruisend water uit komt of een kraan die uittrekbaar is.

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl