Een monochrome keuken, super hip!

Lees hier meer over de mogelijkheden!

Een monochrome keuken, super hip!

Houdt u van een strak interieur? Dan is een monochrome keuken de trend van 2018 die misschien wel iets voor u is!

Wat is een monochrome keuken precies?

Een monochrome keuken is een keuken waar alleen dezelfde kleur te zien is. Het kan ook zo zijn dat in de keuken verschillende tinten van dezelfde kleur te zien is. Doordat alles in één kleur is, ziet de keuken er heel strak en modern uit.

Monochrome keuken voor elke stijl!

Een monochrome keuken past in verschillende stijlen. Vaak hebben keukens met een strak en modern interieur een keuken met dezelfde kleur. Maar dit kan ook bij een keuken met een klassieke of landelijke stijl. Het hangt er maar net af wat u mooi vind.

Hoe kan ik een monochrome keuken het beste inrichten?

Met een monochrome keuken kunt u vele kanten op gaan. Als u van een strak interieur houdt, kunt u ervoor kiezen om zwevende keukenkasten te plaatsen met grote lades. Hierdoor oogt de keuken ruimtelijker en heeft u meer ruimte om spullen op te bergen.

Trends die mooi zouden zijn bij een monochrome keuken is bijvoorbeeld pitt cooking. Dit past heel erg bij een moderne keuken, omdat de pitten in het dienblad zijn geplaatst. Een andere trend die bij een monochrome keuken past is een inductieplaat waar een afzuigkap in geplaatst is. Hierdoor blijft de keuken er strak uitzien en er hangt geen enorme afzuigkap boven de kookpitten.

Toch nog verschillende kleuren?

Wilt u toch nog andere kleuren toevoegen bij de monochrome keuken. Dit kunt u doen door bepaalde accessoires toe te voegen. Leg bijvoorbeeld mooie keukenboeken neer of een mooie snijplank kan ook een hele mooie uitstraling geven aan de keuken. Wat nu een hele grote trend is, is om planten in de keuken te zetten. Als u de keuken echt strak wilt houden, kunt u ervoor kiezen om alleen de wasbak in een andere kleur te doen.

Een nieuwe keuken?

Wilt u een monochrome keuken, dan kan u altijd met ons contact opnemen. U kunt bellen naar 085-483 09 75 of stuur een mail naar info@dekeukenrestyler.nl. Hierna kunnen wij met u bespreken wat de mogelijkheden zijn omtrent uw keuken. Als u er nog niet helemaal uit bent over hoe u uw keuken wilt renoveren kunt u gebruik maken van onze online keukenconfigurator.

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl