De nieuwste en hipste keukensnufjes

Lees hier welke er dit jaar bij zijn gekomen

De nieuwste en hipste keukensnufjes

Ook dit jaar zijn er weer de nieuwere en hippere keukensnufjes op het gebied van keukens. Er is te zien dat het keuken apparatuur zich aan het ontwikkelen is en dat er steeds meer nieuwe en betere apparatuur ontstaat. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van de nieuwste apparatuur die het afgelopen jaar opkomend zijn geweest.

De afzuigkap verdwijnt

In de aller nieuwste inductie platen zit de afzuigkap in de kookplaat verwerkt. Alle stoom en geurtjes worden via de plek in de inductieplaat weggezogen. Hierdoor ziet de keuken er mooi en strak uit.

Verschillende warmtes uit een kraan

Vroeger kwam er alleen warm en koud water uit de kraan. De kraan die alleen warm en koud water heeft is verleden tijd. De nieuwste kranen hebben vier functies warm, koud, heet en gezuiverd water. Het water komt gelijk hierdoor hoeft u niet te wachten tot het thee water bijvoorbeeld kookt.

Stoomoven in de keuken

Eerst was de stoomoven een luxe product voor elke keuken. Tegenwoordig is de stoomoven betaalbaar en is die in elke keuken te vinden. Dit kunnen twee verschillende ovens zijn, maar er bestaat zelfs een combi oven waarin de combi van stomen en de normale oven goed gecombineerd worden.

Vernieuwing in de vaatwasser

Ook bij de vaatwasser zijn er nieuwe ontwikkelingen. Zo bestaan er vaatwassers die een rekje hebben met lift mechanismes. Hierdoor kan het onderste gedeelte van de vaatwasser  omhoog gelift worden. Waardoor u niet meer hoeft te bukken om borden in de vaatwasser te zetten. Dit is handig voor mensen die last hebben van bijvoorbeeld hun rug.

Online innovatie in de keuken

Ook de online innovatie treed in de keuken. Zo hebben bedrijven het voor elkaar gekregen om via een app de keuken apparatuur te kunnen besturen. Hoe heerlijk is het om in de auto onderweg naar huis de oven aan te zetten zodat die kan voor verwarmen. Of dat u achteraf de vaatwasser nog aan kan zetten als u die vergeten bent. In een aantal jaar zullen meer merken deze wijze van het verbinden van keuken apparatuur met een app in gaan zetten. Ook wij hebben een innovatieve ontwikkeling op onze website namelijk de keukenconfigurator, hierop kunt u uw eigen keuken restylen.

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl