Hoe moet ik mijn oude keuken renoveren?

Lees hier de Go's en No Go's bij een keukenrenovatie

Hoe moet ik mijn oude keuken renoveren?

Na een aantal jaar zijn keukens aan vervanging toe. De keukenfolie kan loslaten, keukenfrontjes kunnen niet lekker meer open gaan en handvaten op de kastjes kunnen loslaten. Zo zijn er nog vele redenen te benoemen waarom een keuken aan vervanging toe kan zijn. De vraag nu is wat de beste optie is, de keuken renoveren of een nieuwe keuken plaatsen?

Wel of geen renovatie

Er zijn een aantal elementen waar u op moet letten bij het renoveren van een keuken. Als u de indeling van een keuken wilt veranderen is het misschien beter om een nieuwe keuken te nemen. Dit komt omdat de kosten zo op kunnen lopen bij de renovatie dat het beter is om een nieuwe keuken te plaatsen. Ga ook goed na of de keuken niet te oud is, waardoor een keukenrenovatie misschien niet de oplossing is.

U kan het beste een keukenrenovatie nemen als u een:

Als de keuken voldoet aan de bovengenoemde punten is het een goed idee om de keuken te renoveren.

De keuken online restylen

Om u beter te helpen met het restylen van de keuken hebben we op de website een keukenconfigurator. Hierop staat een fictieve keuken afgebeeld die laat zien welk veranderingen u kan doorvoeren. Bij een keukenrenovatie worden maar een aantal elementen aangepast zoals de keukendeurtjes, grepen, aanrechtblad, achterwand, kraan en spoelbak. Wat u wilt veranderen en in welke stijl ziet u op het plaatje waar de keuken op afgebeeld staan. Van en landelijk tot een modern design er is voor ieder wel wat wils te vinden.

Als u geïnteresseerd bent, kunt u heel gemakkelijk online een offerte sturen. Binnen twee dagen zullen wij contact met u opnemen om afspraken in te plannen met de inmeter en de monteur. De monteur komt alles opmeten en bespreekt alle wensen omtrent de keuken renovatie. Wij rekenen 80 euro voor de inmeetafspraak, maar gaat u akkoord met de offerte, dan vervallen de kosten voor de inmeetafspraak. Alle producten worden 1 dag voor de renovatie geleverd waardoor de monteur op de dag zelf gelijk aan de slag kan gaan. Hierdoor heeft u al binnen 1 dag een nieuwe keuken.

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl