Pitt cooking, één van de grootste trends van dit jaar.

Wat zijn de mogelijkheden met Pitt cooking

Pitt cooking, één van de grootste trends van dit jaar.

Ken u Pitt cooking al? Dit is één van de grootste trends van dit jaar. Wanneer u hiervoor kiest heeft u geen gasfornuis meer nodig, want de pitten zijn geïntegreerd in het keukenblad.

Keukenbladen met Pitt cooking

Pitt cooking kan geïntegreerd worden in vele verschillende keukenbladen. De meest geschikte keukenbladen zijn composietsteen, keramiek, glas, terrazzo, beton, graniet en RVS. Let wel op dat het ene keukenblad vet gevoeliger is dan het andere. Als het keukenblad vet gevoelig is zorg dan dat de pitten dichter bij elkaar geplaatst worden waardoor de kans op vet vlekken kleiner is.

Het fijne aan pit cooking is dat de ruimte van de keuken beter gebruikt wordt. Alle keukens kunnen gebruik maken van pitt cooking zowel grote als kleine keukens. U kunt zelf bepalen hoe ver u de pitten uit elkaar wilt zetten en doordat het geïntegreerd is in het keukenblad is het ook eenvoudig en makkelijker schoon te maken. We kunnen wel voorop stellen dat het design er ook gewoon mooi uitziet in de keuken en welke stijl de keuken ook heeft, pitt cooking past overal bij.

Andere keuken trends

Naast Pitt cooking zijn er nog andere keukentrends die naar voren kwamen in het afgelopen jaar. Denk hierbij aan zwevende keukenkasten waarin brede lades zitten. Deze keukenkastjes zorgen voor een ruimtelijk gevoel in de keuken. Doordat de keukenkast zweeft is het ook gemakkelijker om de keukenvloer schoon te maken. Steeds meer mensen zijn bezig met de natuur en biologische aspecten, deze aspecten zijn ook terug te zien in keukens. Er worden steeds meer natuurlijke materialen in keukens gebruikt zoals hout of duurzame producten die voor een langere tijd meegaan. Tevens is te zien dat men steeds meer groen in de keuken neerzet. Denk hierbij aan planten en men kweekt bijvoorbeeld zelf hun specerijen om te gebruiken tijdens het koken. Dit is leuk om in de keuken te laten groeien.

Keukens worden ook steeds meer geïntegreerd in de woonkamer. Dit kan door een keuken eiland toe te voegen of een kleine eettafel aan de keuken te maken. Hierdoor kunt u gezellig praten met de gasten terwijl u aan het koken bent.

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl