Pitt cooking

Wat zijn de mogelijkheden?

Pitt cooking

Pitt cooking is een vrij nieuw begrip binnen de markt van de keukens. U heeft bij pitt cooking geen gasfornuis meer nodig, omdat pitten bij Pitt cooking in de het aanrechtblad verwerkt zitten.

Bij welke keukenstijlen past pitt cooking?

Eerlijk gezegd past pit cooking bij verschillende stijlen. Bij een moderne keuken geeft een pit cooking een hele strakke uitstraling. Ook lijkt de keuken ruimer omdat er geen gasformuis meer in de keuken geplaatst is. Maar pitt cooking kan net zo goed in een landelijke keuken, het hangt er maar net vanaf wat voor soort pitten u kiest. Met pitten die een wat klassiekere stijl hebben zou het heel mooi staan in een landelijke keuken.

Keukenbladen met pitt cooking

Pitt cooking kan in verschillende keukenbladen gevoegd worden. De meest geschikte keukenbladen zijn composietsteen, keramiek, glas, terrazzo, beton, graniet en RVS. Het is wel belangrijk om in de gaten te houden dat het ene keukenblad vet gevoeliger is dan het andere. Ook kan u zelf bepalen hoe ver de pitten uit elkaar staan. Hoe dichter de pitten bij elkaar staan des te kleiner de kans is dat er vet vlekken ontstaan.

Keuken trends die bij pitt cooking passen

Andere keuken trends die bij Pitt cooking passen, is bijvoorbeeld een afzuigkap die gevestigd is in het keukenblad. Wat hier ook bij past is een inbouw afzuigkap die omhoog komt. Dit ziet er stijlvoller uit omdat er niet meer een enorme afzuigkap boven de fornuis hangt. Doordat dit wordt weggelaten lijkt de keuken ook ruimtelijker. Maar bij bijvoorbeeld een landelijke keuken kan een robuuste afzuigkap er weer mooi uitzien.

Het is dus echt belangrijk om te kijken naar uw eigen stijl en wat bij uw keuken past. Hierdoor heeft u altijd het beste resultaat.

Hoe kunne wij u hierbij helpen?

Heeft u vragen over hoe u Pitt cooking kan toepassen bij uw eigen keukenrenovatie, dan kan u altijd contact opnemen met één van onze experts. U kunt contact met hun opnemen via de mail info@dekeuenrestyler.nl of bel naar 085 – 483 09 75.

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl