Slimme techniek in uw keukenapparatuur

De keukentrend van 2019

Slimme techniek in uw keukenapparatuur

Met apparaten als Google Home en Amazon’s Alexa verandert het dagelijkse leven en staat alles met elkaar in contact. Deze ontwikkeling blijf niet alleen bij handige gadgets in de woonkamer, maar verplaatst zich ook steeds meer naar de keuken.

Wat is er allemaal mogelijk met slimme apparatuur?

Een mooie uitstraling van de keuken is tegenwoordig de standaard. Om echt mee te doen met de laatste trends zijn keukenapparatuur met slimme techniek een vereiste.

De koelkast

Een van de meest genoemde slimme apparatuur is de koelkast. Dit object zal steeds belangrijker worden in het dagelijks leven en gelden als centraal punt in het huishouden. De to do’s bijhouden, foto’s bekijken, het weer bekijken of het laatste nieuws volgen. Het kan allemaal met de slimme koelkast. Zijn de boodschappen op? De koelkast maakt jouw boodschappenlijstje.

Bediening met een app

Verschillende apparaten zullen bediend kunnen gaan worden met een app. Vergeten de vaatwasser aan te zetten? Geen probleem, met uw smartphone zet u ‘m zo aan. Vanaf uw werk alvast de oven opwarmen? Zo gedaan met de app!

Hoe ziet de toekomst eruit?

Steeds meer merken komen met slimme keukenapparatuur. Eigenlijk staat het nog in de kinderschoenen en zal de aankomende jaren de slimme apparatuur in de keuken alleen maar gaan toenemen. Dit zal dus ook zeker in 2019 een keukentrend zijn die zich verder ontwikkelt.

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl