Uw keuken inrichten en aankleden

Voor een sfeervolle uitstraling

Uw keuken inrichten en aankleden

Wanneer u uw keuken gaat vernieuwen denkt u goed na over de kleur en het materiaal van het werkblad, de keukenkastjes, de opstelling, een eventuele achterwand. Een heleboel elementen die de basis vormen van de uitstraling van de uiteindelijke keuken. Maar hoe leuk is het om deze basis verder in te richten en aan te kleden. Zo maakt u de keuken écht uw keuken en is het elke keer weer een feestje om in de keuken te staan. Voor het sfeervol inrichten van uw keuken kunt u onder andere denken aan:

Wanddecoratie

Heeft uw keuken geen bovenkastjes? Of heeft u een lange, lege wand? Met verschillende wanddecoratie kunt u deze wand sfeervol aankleden. Kies bijvoorbeeld voor posters in verschillende formaten. Of een wandrek met verschillende potjes kruiden. De mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt zelfs de decoratie aanpassen naar seizoen.

Persoonlijke elementen

Herbeleef uw mooiste herinneringen en momenten door deze zichtbaar te maken in uw keuken. Hang foto’s op in leuke lijstjes of plaats souvenirs van verre vakantiebestemming op het werkblad. Op deze manier wordt u elke keer weer herinnerd aan de mooiste momenten wanneer u uw keuken binnenloopt en wordt uw keuken extra persoonlijk.

Keukenaccessoires

Keukengerei en apparaten hoeven niet verstopt te zitten in een lade of kast. Hang uw keukengerei op aan de wand. Dit ziet er niet alleen leuk uit, het is ook nog eens praktisch omdat u gemakkelijk bij het gerei kunt. Houdt u van koffie? De verschillende mooie koffiezetapparaten mogen gezien worden! Plaats deze met een aantal koffiekopjes op het werkblad en het voelt net alsof u in een hip koffietentje bent.

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl