Uw keukenkastjes verven?

Keukenkasten verven in drie eenvoudige stappen

Uw keukenkastjes verven?

Na verloop van tijd kan uw keuken saai aan gaan voelen: de kleuren lijken doffer en de wasbak en kraan stralen niet meer. Vaak laten mensen er uit gemakzucht maar gewoon een nieuwe keuken in zetten, maar dat is een prijzige oplossing. Een goedkopere en vaak net zo effectieve manier om uw keuken weer tot leven te brengen, is het verven van uw keukenkastjes. Wij van de Keukenrestlyer zijn gespecialiseerd in het opknappen en restylen van keukens, zoals onze naam ook doet vermoeden. Wij kunnen uw oude keukenkastjes verven en zorgen dat deze weer 2020-proof zijn. Heeft u al een offerte aangevraagd bij een ander bedrijf? Wij zijn in 98% van de gevallen de goedkopere optie, maar dit gaat absoluut niet ten koste van de kwaliteit.

Keukenkasten verven in drie eenvoudige stappen

Omdat wij uitsluitend keuken renoveren, kunnen wij niet alle elementen in uw keuken vervangen of opfrissen. Maar, een keukenkastje verven dat kunnen wij zeker wel, Keukenkasten schilderen klinkt als een makkelijke opgave, maar niets is minder waar. Vaak moet niet alleen de voorkant van de deurtjes worden geverfd, maar ook alle randen en de binnenkant. Wij zijn professioneler en kundiger dan de gemiddelde doe-het-zelver, waardoor het resultaat altijd goed zal zijn. Waar wij uniek in zijn, is onze online keukenconfigurator: een online tool waarmee u de keuken van u dromen kunt componeren. Een nieuwe kleur aanbrengen wordt op deze manier kinderspel: naast hout, kunnen wij natuurlijk ook kunststof keukenkastjes verven.

Nadat het ontwerp voor uw keukenkasten is afgrond in de keukenconfigurator, krijgt u direct een inschatting van wat de renovatie gaat kosten. Nadat u deze prijsopgave heeft ontvangen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij maken dan een afspraak om uw keuken op te laten meten door een van onze professionele inmeters, wat in totaal 80 euro per inmeetafspraak kost. Schrik hier niet van! Als u akkoord gaat met onze offerte, dan vervallen de inmetingskosten namelijk. Onze inmeter zal deze definitieve offerte opmaken, zodat er een compleet beeld van de renovatie ontstaat.

Wat nu na de inmeting?

Zodra de offerte staat en u akkoord bent gegaan, nemen wij uw gegevens op en gaan we direct aan de slag met het plannen van de renovatie. Het kan enkele tijd duren voordat wij de meest geschikte verf hebben gevonden voor uw keukenkastjes, aangezien elk oppervlak een andere soort verf vereist. Zodra wij het perfecte product hebben gevonden, gaan wij aan de slag. Een keuken vernieuwen duurt maximaal één dag; ’s avonds kijkt u naar nieuwe keukenkastjes!

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl