Verschillende culturen in een keuken

Lees hier wat de mogelijkheden zijn!

Verschillende culturen in een keuken

Veel mensen zijn aan het reizen en zien ook verschillende stijlen in landen, maar nemen bijvoorbeeld ook souvenirtjes mee. Hoe leuk is het om dit te combineren in de keuken.

Oosterse stijl in de Nederlandse keuken.

Wat heel gaaf is om te combineren zijn bijvoorbeeld Marokkaanse of Portugese tegels in uw keuken. Deze tegels kunnen gebruikt worden op de wand van de keuken of op de vloer. Ook kan u ervoor kiezen om bijvoorbeeld de vloer van uw keuken te betegelen met deze tegels en dit kan u dan weer doortrekken naar de woonkamer.

Wat een mooi effect geeft in de keuken zijn bijvoorbeeld mozaïek tegels die op de muur van de keuken geplaatst worden. Ook dit geeft weer net dat buitenlandse effect. Maar de bekende landelijke keuken die al decennia lang mee gaat, kan het gevoel geven alsof u bij een landhuis in Frankrijk bent.

Werk met verschillende materialen en kleuren. Door hiermee leuke combinaties te maken kan de keuken al gouw een buitenlandse uitstraling krijgen. Dit kunnen bijvoorbeeld tegels zijn die komen uit andere landen of keukenbladen die geen standaard kleur hebben.

Verschillende souvenirs combineren in de keuken.

Hoe gaaf is het om souvenirs te combineren in de keuken. Creëer een hoekje in de keuken waar verschillende producten bij elkaar gestyled kunnen worden. Dit kan een Aziatische fruitschaal zijn of mooie plantenpotten die u tijdens een reis hebt mee genomen. Door creatief te zijn kunt u met heel veel verschillende materialen een mooi buitenlands geheel maken van uw keuken

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bij de keukenrestyler renoveren wij uw keuken. Als u het lastig vind in wat voor stijl u uw keuken wilt veranderen kunt u in drie stappen uw eigen keuken restylen. Natuurlijk kunt u met één van onze experts contact opnemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw keuken. U kunt ons bereiken via info@dekeukenrestyler.nl of bel naar 085-483 09 75.

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl