Vrijstaande apparatuur in de keuken

De nieuwste keukentrend

Vrijstaande apparatuur in de keuken

Lange tijd was het modern om alle apparatuur netjes weg te werken in de keuken. Dit geeft een strakke uitstraling en met de inbouwapparatuur leiden alle technische apparaten het geheel van de keuken niet af. Toch ziet u nu steeds vaker dat er gekozen wordt voor vrijstaande apparatuur, ook omdat de apparatuur er gewoon mag zijn. Denk aan een mooi, chique koffiezetapparaat of een toffe retro koelkast.

Contrasterende kleuren of juist niet?

Door uw keuken te voorzien van vrijstaande apparatuur kunt u spelen met de uitstraling van uw keuken. Zo kunt u de apparatuur in dezelfde kleur houden als de kastjes of achterwand om zo een rustige uitstraling te creëren. Wilt u een meer gewaagde uitstraling kies dan voor apparatuur in een contrasterende kleur ten opzichte van het grote geheel van uw keuken. Is uw keuken bijvoorbeeld grijs, kies dan voor een felrood koffiezetapparaat.

Geschikt voor elke keukenstijl

Het leuke aan deze nieuwe manier van inrichten van de keuken is dat het van toepassing is op elke keukenstijl. De vrijstaande apparatuur kunt u natuurlijk qua uiterlijk afstemmen op de stijl die past bij uw keuken. Voor een keuken met een industriële look kunt u kiezen voor apparatuur met eenzelfde soort uiterlijk, zoals chromen details of een versleten look.

Toe aan vernieuwing van uw keuken?

Heeft u na het lezen van deze blog inspiratie opgedaan voor het plaatsen van vrijstaande apparatuur in uw keuken? Wellicht is uw gehele keuken toe aan vernieuwing. Ook met het vervangen van de keukenkastjes in een ander model of kleur kunt uw keuken alweer als nieuw aanvoelen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hier hoe een keukenrenovatie in zijn werk gaat.

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl