Wat kost een keukenrenovatie?

Goedkoopste keukenrenovatie van Nederland

Wat kost een keukenrenovatie?

Veel mensen vragen zich af wat een keukenrenovatie precies kost. De kosten zijn natuurlijk van groot belang. Vaak is de overweging om te kiezen voor een renovatie of een geheel nieuwe keuken en de kosten spelen daarbij een grote rol.

Zijn de kosten voor elke keuken hetzelfde?

De kosten verschillen per keuken. Dit heeft te maken met uw persoonlijke wensen. Kiest u voor een uitgebreide renovatie of enkel het vervangen van een aantal onderdelen? In elk geval kunt u ervan uitgaan dat de kosten enkele duizenden euro’s zijn. De kosten worden beperkt wanneer u alleen bijvoorbeeld de frontjes en het werkblad wilt vervangen. Wilt u ook apparatuur vervangen dan zullen de kosten hoger uitvallen.

Bereken de kosten voor uw keukenrenovatie

Benieuwd wat de kosten zijn voor uw keukenrenovatie? Met onze keukenconfigurator stelt u gemakkelijk uw droomkeuken samen. Nadat u uw ontwerp heeft afgerond ontvangt u direct uw persoonlijke en vrijblijvende offerte. Zo weet u binnen enkele stappen wat de kosten voor uw keukenrenovatie zijn!

Wat zijn de vervolgstappen?

De keukenrenovatie wordt binnen een dag uitgevoerd. Zo staat u dezelfde avond nog te koken in uw gerenoveerde keuken. Om dit allemaal mogelijk te maken vinden er vooraf een aantal stappen plaats.

Stap 1

U stelt uw keuken samen via de keukenconfigurator en geeft aan welke onderdelen u wilt vervangen. Vervolgens ontvangt u vrijblijvend een offerte met prijsopgave.

Stap 2

Na twee dagen zullen wij contact met u opnemen voor het maken van een inmeetafspraak. Tijdens deze afspraak komt er een professionele inmeter die de gehele keuken zal opmeten. De kosten voor deze afspraak bedragen 80 euro, maar vervallen wanneer u akkoord gaat met de offerte.

Stap 3

Een dag voordat de keuken gerenoveerd wordt worden de benodigde producten geleverd. Zo kan de monteur de volgende dag direct aan de slag. Eind van de dag is uw keuken volledig gerenoveerd en voelt weer als nieuw!

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl