Zwevende keuken kasten & brede lades

Wat zijn de voor en nadelen?

Zwevende keuken kasten & brede lades

Wilt u dat de keuken er ruimtelijker uit gaat zien? Dan zijn zwevende keuken kasten en brede lades misschien iets voor u! Het maakt uw keuken opties ruimtelijker waardoor de keuken ook groter oogt.

Zwevende keuken kasten

Het worden zwevende keuken kasten genoemd omdat de keukenlades aan de muur gemonteerd zitten. Hierdoor lijkt het net alsof de kasten zweven. Het mooie is dat er geen poten te zien zijn waardoor de ruimte onder en boven de keuken lades ruimtelijker ogen. Vaak wordt gezegd dat zwevende keukens voor een strak en modern interieur zijn. Maar door het combineren van verschillende materialen kunnen zwevende keuken kasten toegepast worden bij verschillende stijlen.

Brede lades

Brede lades brengen vele voordelen met zich mee. Zo wordt de opbergruimte efficiënter benut. Vroeger waren er natuurlijk kleinere kasten en doordat de kasten breder zijn kunnen er meer spullen in opgeborgen worden.  De keuken oogt ook rustiger en ruimtelijker omdat er minder lades worden gebruikt.

Voordelen & nadelen van zwevende keuken kasten en brede lades

Eigenlijk zijn zwevende keuken kasten en brede lades de ideale combinatie voor in keukens. Door deze combinaties lijkt de keuken opties veel groter. Maar zoals bij bijna alle onderdelen zijn er voor en nadelen.

Voordelen

De keukenlades zijn makkelijk en snel schoon te houden. Doordat het een grote oppervlakte is, hoeven alleen de producten eruit gehaald te worden en kan u snel de lade schoon maken. Ook kunt u de ruimte onder de zwevende keuken kasten goed schoonhouden.

Nadelen

De nadelen bij de brede keukenlades kunnen zijn dat het lastig is om ze in te delen. Het is één grote oppervlakte waarin de producten goed geordend moeten worden. Wat ook een nadeel is bij zwevende keuken kasten is dat de keukenkasten niet doorgetrokken kunnen worden. Hierdoor wordt er ruimte over gehouden aan beide kanten. Deze ruimtes kunnen nu ook niet meer in gebruik genomen worden, waardoor er opbergruimte verloren gaat.

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl