Folie keukenkastjes lijmen

Folie op de keukenkastjes lijmen? Soms lukt het om de folie weer netjes te bevestigen, maar als u de keuken echt wilt opknappen is het beter om de deurtjes en fronten van de lades te laten vervangen. De beste keuze om de keuken er weer als nieuw uit te laten zien, zonder dit veel hoeft te kosten.

Veel goedkoper dan een nieuwe keuken, met een duurzaam resultaat en bovendien gewoon in 1 dag gemonteerd. Het zijn de belangrijkste voordelen, waarmee we voorkomen dat u de folie van de keukenkastjes steeds dient te lijmen. Om de keuken op te knappen met de folie die er al zit. Waarvoor we een goed alternatief kunnen bieden, om op een voordelige wijze toch meer professioneel aan de slag te gaan.

Duurzaam resultaat: een keuken om trots op te zijn

We begrijpen dat u niet steeds de folie op de keukenkastjes wilt lijmen. En dat u in plaats daarvan zoekt naar een duurzaam resultaat, voor een keuken om trots op te zijn. Dus wilt u die opknappen met nieuwe folie? Wij zorgen er met de nieuwe kastjes en fronten voor dat de keuken er weer als nieuw uit kan zien. En dat u daar bovendien een lange tijd plezier van heeft, natuurlijk in de kleur en stijl die u mooi vindt.

Bovendien zijn we u graag van dienst met een aantal andere belangrijke onderdelen van de keuken:

Niet meer lijmen: binnen 1 dag gemonteerd

Geen behoefte meer om de folie op de keukenkastjes te lijmen? Onze monteurs zorgen er binnen 1 dag voor dat we het geheel voor u monteren. Voor een keuken die er weer als nieuw uit zal zien, waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken over de lijm die er is gebruikt. Een mooie keuze voor een keuken die er weer als nieuw uitziet, zodat u die op een vakkundige manier kunt laten opknappen.

Folie keukenkastjes lijmen: aan de slag

Voorkom dat u nog langer de folie op de keukenkastjes moet lijmen. Ontdek online hoe het werkt en ga aan de slag met onze Restyler. Voor een mooie nieuwe keuken, met deurtjes, fronten en zelfs een nieuw keukenblad, de achterwand en een spoelbak met kraan. Voor een compleet nieuwe keuken in één dag, zonder dat u daar een hoge prijs voor betaalt.

Geen folie op de keukenkastjes meer lijmen? Gebruik onze Keukenrestyler. En eerst meer weten? Bekijk de antwoorden op de meest gestelde vragen of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl