Gemiddelde prijs keukenrenovatie

Wat is de gemiddelde prijs van een keukenrenovatie? Een lastig te beantwoorden vraag, omdat dat natuurlijk afhangt van de onderdelen die u wilt laten vervangen. Nieuwe deurtjes zijn goedkoper dan een compleet nieuwe keuken, inclusief het werkblad en bijvoorbeeld de achterwand.

Aan de andere kant begrijpen we dat u graag wilt weten waar u (ongeveer) aan toe bent. Daarom bieden we de mogelijkheid om online de keukenrenovatie te plannen, gewoon bij ons in de Keukenrestyler. Aan de hand waarvan we u meteen de beste prijs mailen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Onderdelen: de deurtjes of meer

Uiteraard heeft u zelf invloed op de gemiddelde prijs van een keukenrenovatie. Bepaal bijvoorbeeld welke onderdelen daarvan u graag wilt laten vernieuwen:

Inmeter en vakkundige montage

Binnen de gemiddelde prijs voor een keukenrenovatie zorgen we natuurlijk voor het inmeten en monteren. Onze professioneler inmeter komt bij u langs, om de maten tot in detail en op de juiste manier voor u op te nemen.

Vervolgens gaan we voor u aan de slag, door de onderdelen te laten maken. Die ontvangt u een dag voor de montage, zodat onze monteurs daar al vroeg mee aan de slag kunnen. Op die manier slagen ze erin om de keuken in 1 dag te renoveren, zonder dat de gemiddelde prijs daarmee oploopt.

Wat is de gemiddelde prijs voor een keukenrenovatie?

Benieuwd naar de gemiddelde prijs van een keukenrenovatie en precies weten hoe het werkt? We leggen het u online graag uit, zodat u precies weet wat u van ons en de vakkundige monteurs kunt verwachten.

Benieuwd naar de gemiddelde prijs van een keukenrenovatie? Gebruik onze Keukenrestyler. En eerst meer weten? Bekijk de antwoorden op de meest gestelde vragen of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl