De laagste prijs
085 - 483 09 75

Goedkope nieuwe keuken

Wilt u een goedkope nieuwe keuken? Dan is een keukenrenovatie de beste oplossing. Met een paar ingrepen lijkt de keuken weer als nieuw! U kunt de keukenkastjes vervangen of u vervangt het werkblad en zo zijn er nog veel meer elementen die vervangen kunnen worden in de keuken. Doordat niet de hele keuken eruit wordt gehaald lopen de kosten niet zo hoog op waardoor u dus een goedkope nieuwe keuken krijgt.

 

Bereken uw prijs

Totaal 88% tevreden klanten op basis van 58 beoordelingen via Kiyoh.nl

Wat kunt u allemaal vervangen?

Er kunnen verschillende producten vervangen worden in de keuken. Zo kunt u de keukendeurtjes, werkbladen, achterwanden, kranen en spoelbakken vervangen. Om het u gemakkelijker te maken met de keuze is er op onze website een configuratie systeem te vinden. Met het configuratie systeem kunt u binnen 3 stappen uw eigen droomkeuken ontwerpen. U kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een keukenkastje te vervangen. Wanneer er een afwerking en een kleur gekozen zijn, krijgt u het resultaat te zien op het plaatje waar de keuken op afgebeeld staat. Hierdoor krijgt u een realistisch beeld over hoe de keuken eruit gaat zien. Tevens krijgt u een prijsopgave te zien over de kosten. Dit zijn niet de echte kosten, maar hierdoor wordt er een beeld geschetst over hoeveel de renovatie ongeveer kan gaan kosten.

 
De laagste prijs

De prijs is het bewijs! In slechts 3 stappen heeft u direct de laagste prijs.

Installatie in 1 dag

Uw nieuwe keuken wordt binnen 1 dag volledig vernieuwd opgeleverd.

 

 

Hoe gaan we te werk?

Nadat u een aanvraag heeft ingediend bij het bedrijf wordt er binnen 2 dagen contact met u opgenomen. Het bedrijf maakt een afspraak om een inmeter en een monteur langs te laten komen. De inmeter komt de keuken op meten en zal een offerte opstellen. Nadat al uw wensen besproken zijn zullen de producten die u wilt vervangen op maat gemaakt worden. Doordat de producten op maat gemaakt worden duurt het ongeveer 8 weken voordat de producten geleverd worden. De producten worden 1 dag voordat de keukenrenovatie plaats vindt geleverd. Hierdoor kan de monteur op de dag van de renovatie gelijk aan de slag gaan waardoor de renovatie maar 1 dag duurt. U heeft een goedkope nieuwe keuken en een keukenrenovatie in 1 dag, wat wilt u nog meer?

 

Bereken uw prijs

Totaal 88% tevreden klanten op basis van 58 beoordelingen via Kiyoh.nl

Meer info? Neem contact op:

Contactformulier

Verstuur uw gegevens en wij nemen binnen 2 werkdagen contact op.