Keuken herstellen?

Herstel uw keuken in 1 dag!

Keuken herstellen?

Een keuken wordt elke dag gebruikt en dan is het ook zeker logisch dat er schade ontstaat. De meeste schade is te zien op het aanrecht en op de keukenfrontjes. Nu kan de schade zo erg oplopen dat u uw keuken wilt herstellen en dan bent u bij de Keukenrestyler aan het juiste adres.

Wij renoveren alle keukenonderdelen

Wij kunnen alle onderdelen die schade bevatten in de keuken herstellen. Denk hierbij aan:

Door kleine onderdelen te herstellen in de keuken, lijkt die weer als nieuw. Om u een beter beeld te geven over de mogelijkheden bij een keukenrenovatie, laten wij de inmeter bij u langskomen. De inmeter neemt verschillende producten en materialen mee. Hierdoor ziet u wat voor stijlen, kleuren en materialen er allemaal mogelijk zijn voor uw nieuwe keuken. De kosten voor de inmeetafspraak bedragen 80 euro. Wanneer u akkoord gaat met de offerte vervallen deze kosten.

Restyle uw keuken met onze keukenconfigurator

Weet u nog niet helemaal wat voor stijl u wilt in uw nieuwe keuken? Maak dan gebruik van onze online keukenconfigurator. U kunt de muur, vloer, deurtjes, grepen, werkblad en achterwand aanpassen naar uw smaak. Het resultaat is te zien in de online configurator en als u het hiermee eens bent kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.


Stap 1: Configureer uw keukendeurtjes of complete renovatie
hoewel wij maar 1 opstelling laten zien, is elke opstelling bij ons mogelijk.

Stap 2: Vul het aantal deurtjes, grepen, en overige onderdelen in. U ziet nu direct uw prijs in beeld.

Stap 3: Tevreden met de prijs? Vul uw gegevens in en ontvang de offerte direct in uw mail.


BEGIN NU MET CONFIGUREREN

We gaan aan de slag

De inmeetservice zal na 2 werkdagen contact met u opnemen om een afspraak in te plannen. De inmeetservice zal vrijblijvend uw keuken opmeten en de wensen omtrent de keukenrenovatie bespreken. De inmeter zal hierna een offerte opstellen. Gaat u hiermee akkoord? Dan kan de keukenrenovatie van start gaan. Tijdens de afspraak kan onze inmeter direct de montagedatum met u afspreken. Alle producten worden 1 dag voor de renovatie geleverd, waardoor de monteur op de dag zelf gelijk aan de slag kan gaan. Hierdoor heeft u binnen 1 dag een nieuwe keuken.

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl