keukendeurtjes vervangen in 123

Laat uw keukendeurtjes vernieuwen door de Keukenrestyler

keukendeurtjes vervangen in 123

Zijn uw keukendeurtjes aan vervanging toe? Wij renoveren keukens en keukendeurtjes door heel Nederland voor de laagste prijs. Binnen 1 dag zijn uw keukendeurtjes vervangen en ziet uw keuken er weer als nieuw uit!

Keukendeurtjes en grepen in iedere stijl

We hebben een breed assortiment met keuze uit verschillende keukendeurtjes en keukengrepen.

Keukendeurtjes

Het meest voorkomende basismateriaal waar keukendeurtjes van gemaakt worden zijn spaanplaten, MDF platen en HPL platen. Deze platen zijn buigvast, stabiel en eenvoudig te verwerken. Op het basismateriaal worden verschillende soorten fronten aangebracht. De fronten waar u uit kunt kiezen zijn gemaakt van folie, melamine, hoogglans, ultra mat en voelbare nerf.

ZOEK NU UW NIEUWE KEUKENDEURTJES UIT

Keukengrepen

Bij een nieuwe keuken horen ook nieuwe keukengrepen. Net als de keukendeurtjes bepalen keukengrepen voor een groot deel de sfeer in de keuken. Hierdoor hebben wij een groot assortiment aan keukengrepen. De meeste grepen zijn gemaakt van metaal. Het fijne is dat dit materiaal intensief gebruikt kan worden en dat het onderhoudsvriendelijk is. Ook kunnen wij greeploze keukendeurtjes plaatsen.

De inmeetservice bespreekt al uw wensen

De inmeetservice komt bij u langs om uw keuken op te meten, maar zij zullen ook uw wensen omtrent de keukenrenovatie bespreken. Hierbij zullen zij u adviseren over welke materialen, keukendeurtjes en keukengrepen u het beste kan nemen. Ook heeft de inmeetservice genoeg materialen bij zich, zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Hierbij gaat het om:

Het voordeel aan de Keukenrestyler is dat wij naast keukendeurtjes, ook de hele keuken renoveren. De meest voorkomende onderdelen die vervangen worden, zijn keukenbladen, spoelbakken en kranen. Daarbij leveren wij ook nieuw keukenapparatuur.

Doe inspiratie op met de keukenconfigurator

Weet u nog niet helemaal hoe u uw keukendeurtjes wilt veranderen? Maak dan gebruik van onze online keukenconfigurator. Hier kunt u kiezen wat voor keukendeurtjes, materialen en kleuren u wilt. De resultaten zijn te zien in onze 3D configuratietool. Hierdoor krijgt u een goed beeld over hoe uw keukendeurtjes eruit komen te zien. Bent u tevreden met het resultaat? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

RESTYLE NU UW KEUKENDEURTJES

Binnen 1 dag nieuwe keukendeurtjes!

Hierna zal de inmeet service na 2 werkdagen contact met u opnemen om een afspraak in te plannen. Wij rekenen 80 euro voor de inmeetafspraak, maar gaat u akkoord met de offerte, dan vervallen de kosten voor de inmeetafspraak. Na de afspraak ontvangt u een offerte. Als u tevreden bent met de prijs, kunnen alle materialen besteld worden. Alle materialen worden 1 dag voor de renovatie geleverd, waardoor de monteur op de dag zelf gelijk aan de slag kan gaan. Hierdoor heeft u binnen 1 dag nieuwe keukendeurtjes.

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl