Keukenrenovatie Den Haag

Laagste prijs van Nederland

Keukenrenovatie Den Haag

Ook in de mooie stad achter de duinen komt een keukenrenovatie weleens voor. De Keukenrestyler helpt mensen door heel Nederland met het renoveren van een keuken. Wij zorgen dat uw keuken weer up-to-date is. Daarnaast bieden wij de laagste prijs en heeft u binnen 1 dag een hele nieuwe keuken.

Een keukenrenovatie biedt veel voordelen

De keuken renoveren brengt vele voordelen met zich mee. Zo neemt de renovatie van een keuken weinig tijd in beslag. Wij plannen het zo dat alle materialen 1 dag voor de renovatie geleverd worden. Hierdoor kan de monteur op de dag zelf gelijk aan de slag gaan en heeft u binnen 1 dag al een hele nieuwe keuken. Uw keuken renoveren bij de keukenrestyler brengt nog meer voordelen met zich mee zoals:

  1. Goedkoopste keukenrenovatie in Nederland
  2. Onze inmeter kan direct de montagedatum met u afspreken
  3. De keukenrenovatie wordt in 1 dag verricht!
  4. Wij nemen de oude materialen weer mee.
  5. Wij gaan pas weg als u tevreden bent.

Binnen 3 stappen uw keuken renoveren

U leest het goed, binnen 3 stappen kunt u uw keuken renoveren!

Stap 1: Configureer uw droomkeuken

Op de website vindt u onze online configuratie tool. Hiermee kunt u de keuken naar uw eigen smaak ontwerpen. Zo is het mogelijk om de achterwand, de keukendeurtjes, de grepen en het werkblad te vervangen. Alle veranderingen zijn terug te vinden op het configuratie systeem. Hierdoor krijgt u een goed beeld van hoe uw keuken eruit gaat zien. Als u alle stappen heeft doorlopen krijgt u een prijsopgave met de laagste prijs.

CONFIGUREER NU UW DROOMKEUKEN

Stap 2: Wij meten uw keuken professioneel op

Via onze tool is het mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Nadat u deze ontvangen heeft, zullen wij na 2 werkdagen contact met u opnemen. Zo kunnen wij gemakkelijk met u een afspraak inplannen voor onze inmeter. De inmeter zal bij u langskomen om de keuken op te meten, zodat alle maten kloppen. Ook zal de inmeter een offerte opstellen. We rekenen 80 euro voor de inmeetafspraak, maar wanneer u akkoord gaat met de offerte vervallen deze kosten.

Stap 3: De keukenrenovatie gaat nu echt van start!

Gaat u akkoord met de offerte, dan kan de renovatie gepland worden! Alle materialen worden 1 dag voor de renovatie geleverd. Hierdoor kan de monteur op de dag van de renovatie gelijk aan de slag gaan en is de keukenrenovatie binnen 1 dag afgerond.

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl