Keukenrenovatie in Gouda?

Uw keukenrenovatie voor de laagste prijs!

Keukenrenovatie in Gouda?

Uw keukenrenovatie in Gouda? Wij van De Keukenrestyler zijn gespecialiseerd in het restylen van keukens. Wij zorgen ervoor dat uw keuken weer volledig up-to-date is en weer jaren mee kan! Waarbij de aanschaf van een nieuwe keuken uw dagen lang in de puinhoop zit, verzorgen wij de renovatie binnen 1 dag! Dezelfde dag kunt u alweer aan de slag in uw eigen droomkeuken.

Uw keukenrenovatie in Gouda start met het 3D ontwerp!

Een start maken met uw keukenrenovatie in Gouda? Met onze 3D keukenrenovatie tool, ontwerpt u uw droomkeuken binnen 3 eenvoudige stappen. Zonder moeilijk software te hoeven te installeren op uw computer kunt u bij ons direct online aan de slag. In onze ontwerptool heeft u de keuze om de deurtjes, de grepen, het aanrechtblad en de achterwand te vervangen. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om uw nieuwe spoelbak en keukenkraan te kiezen. Na het afronden van uw droomontwerp, ontvangt u direct van ons de offerte voor uw keukenrenovatie in Gouda. Nadat u van ons uw offerte heeft ontvangen nemen wij binnen 2 dagen contact met u op. Wij plannen vervolgens in overleg met u het moment wanneer onze professionele inmeter langskomt om de definitieve offerte te kunnen opstellen. De kosten voor de inmeetafspraak bedragen 80 euro, maar wanneer u akkoord gaat met de offerte vervallen deze kosten.

Klaar voor de keukenrenovatie bij u in Gouda!

Alles opgemeten, klaar om te starten met de keukenrenovatie bij u in Gouda. Ook in Kaasstad kunnen wij alle producten leveren en vervolgens de keuken plaatsen in 1 dag! Wij leveren alle producten 1 dag voor de plaatsing van de keuken, zodat alles op tijd binnen is om in de ochtend direct aan de slag te kunnen gaan. Onze monteurs zorgen ervoor dat uw keuken er fantastisch uitziet aan het einde van de dag.

DIRECT AAN DE SLAG

Voordelen van een keukenrenovatie ten opzichte van een nieuwe keuken

Wat zijn nu de voordelen van een keukenrenovatie ten opzichte van de keuze voor een nieuwe keuken. Wellicht heeft u in Gouda keukenwinkels bezocht en al inspiratie opgedaan voor een nieuwe keuken. Maar de prijs schrikt u wellicht af. Een renovatie is velen malen goedkoper dan de aanschaf van een volledig nieuwe keuken. Wij houden de basis van uw keuken in stand en gaan ook niet aan de slag met het leidingwerk, dit scheelt al heel wat arbeidsuren.

Naast de prijs, is ook de duur van de werkzaamheden een van de grootste voordelen. Waar u met de aanschaf van een nieuwe keuken rekening moet houden met dagen lang in de puin, is dit bij het restylen van uw keuken niet het geval. Met 1 dag zijn de werkzaamheden afgerond en kunt u ’s avonds alweer koken in uw zelf ontworpen droomkeuken! Is dit iets voor u? Ga dan direct aan de slag met het ontwerpen van uw droomkeuken.

DIRECT AAN DE SLAG

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl