Keukenrenovatie Rotterdam

Renoveer uw keuken in 1 dag!

Keukenrenovatie Rotterdam

Op zoek naar de beste én goedkoopste in keukenrenovaties van Rotterdam? Wij met De Keukenrestyler helpen mensen met het vernieuwen van een van de belangrijkste ruimtes van het huis. Dit doen wij in het gehele land. Uiteraard doen wij dit ook in de mooiste stad van het land! Deze havenstad staat voor iconische architectuur en wij sluiten uw keuken daar dan ook graag bij aan!

Wij zorgen ervoor dat uw kookruimte weer volledig 2018-proof is en dat ook nog eens voor de laagste prijs van Nederland.Bij ons kunt u gemakkelijk online uw keukenrenovatie samenstellen waardoor u binnen 3 stappen een nieuwe keuken heeft!

Voordelen van een keukenrenovatie bij De Keukenrestyler

Goedkoopste keukenrenovatie in Nederland

Onze inmeter kan direct de montagedatum met u afspreken

De renovatie wordt in 1 dag verricht!

Wij nemen de oude materialen weer mee.

Wij gaan pas weg als u tevreden bent.

 

De keukenrenovatie in Rotterdam kan van start!

Uw keukenrenovatie in Rotterdam start met het online configureren van uw droomkeuken. Bij onze 3d online configuratietool kunt u ervoor kiezen om de muur, de vloer, de deurtjes, de grepen, het werkblad en de achterwand te vervangen. Elke aanpassing die u doet, ziet u direct terug in onze handige tool! Heeft u alle stappen doorlopen, dan krijgt u direct de laagste prijs in beeld. Hierna heeft u de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte op te vragen, deze ontvangt u vervolgens direct in uw mailbox. Wij sommen de stappen nog graag voor u op:


Stap 1: Configureer uw keukendeurtjes of complete renovatie
hoewel wij maar 1 opstelling laten zien, is elke opstelling bij ons mogelijk.

Stap 2: Vul het aantal deurtjes, grepen, en overige onderdelen in. U ziet nu direct uw prijs in beeld.

Stap 3: Tevreden met de prijs? Vul uw gegevens in en ontvang de offerte direct in uw mail.


BEGIN NU MET CONFIGUREREN
Nadat u uw offerte heeft aangevraagd nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op. Wij willen graag met u een afspraak maken om onze ervaren inmeter langs te laten komen. Onze inmeter neemt nog een keer alle maten voor u op, zodat we er zeker van zijn dat we de juiste maten hebben opgemeten. Voor de inmeetafspraak rekenen wij 80 euro, maar deze kosten vervallen wanneer u akkoord gaat met de offerte.

Gaat u vervolgens akkoord met onze offerte, dan gaan wij aan de slag om alles op maat te maken. De materialen worden 1 dag voordat de renovatie plaatsvindt geleverd, zo kan onze monteur in de ochtend direct aan de slag met de renovatie!

Eén dag voordat de keukenrenovatie in Rotterdam van start gaat, wordt het keukenmateriaal geleverd. Hierdoor kan de monteur gelijk beginnen en is de keukenrenovatie in 1 dag klaar. Na de keukenrenovatie heeft u weer een hele nieuwe keuken waar u heel lang van kunt genieten. Enkele producten die u kunt vervangen tijdens de keukenrenovatie zijn: keukendeurtjes, werkbladen, achterwanden, kranen en spoelbakken.

Voordelen keukenrenovatie in Rotterdam

Er zijn natuurlijk velen voordelen aan een keukenrenovatie. Zo is een keukenrenovatie een veel goedkopere oplossing dan de aanschaf van een compleet nieuwe keuken. Door een kleine aanpassing aan uw bestaande keuken, lijkt uw keuken weer als nieuw! Naast het voordeel van de prijs ten opzichte van een nieuwe keuken, is de duur van de ‘verbouwing’ ook een voordeel. In maar 1 dag is uw keuken compleet gerenoveerd door onze ervaren en kundige monteur.

KEUKENRENOVATIE SAMENSTELLEN

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl