De laagste prijs
085 - 483 09 75

Losse keukendeurtjes kopen?

Uw keuken wordt veel gebruikt. Het is eigenlijk het hart van uw huis: iedereen komt er samen om een maaltijd te bereiden en hiervan te genieten. Omdat uw keuken zo vaak, zo intensief wordt gebruikt, is deze ook precair voor slijtage. Eén van de gevoeligste onderdelen in uw keuken, zijn de keukendeurtjes. Deze worden vaak niet zo netjes behandeld, waardoor de scharnieren kapot gaan of waardoor het deurtje zelf beschadigd raakt. Een hele nieuwe keuken aanschaffen vanwege een klein mankement is echter niet nodig bij De Keukenrestyler, wij zijn namelijk gespecialiseerd in het renoveren van keukens. Bij ons kunt u losse keukendeurtjes kopen tegen een schappelijke prijs, die wij ook voor u installeren.

Nieuwe keukendeurtjes in een handomdraai

Allereerst kunt u aan de slag in onze online 3D keukenconfigurator, waarmee u de keuken van uw dromen kunt samenstellen. In de keukenconfigurator stelt u de gewenste keukendeurtjes samen: speel met verschillende soorten kleuren, materialen, grepen en frontjes.

Zodra u tevreden bent over het ontwerp voor de losse keukenkastdeurtjes, krijgt u direct een indicatie van wat de renovatie gaat kosten. Nadat u deze prijsopgave van ons heeft ontvangen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij maken dan een afspraak om uw keuken op te laten meten, door een van onze professionele inmeters. Wij rekenen 80 euro per inmeetafspraak, maar gaat u akkoord met de offerte, dan vervallen deze kosten. Onze inmeter zal daarna direct een definitieve offerte opmaken.

Op maat gemaakt

Hierna nemen wij uw gegevens op en beginnen we direct met het plannen van uw renovatie. Zodra wij de definitieve aanvraag binnenkrijgen, nemen wij contact met u op om de montage van de losse keukendeurtjes in te plannen. Omdat wij al onze producten op maat laten maken, duurt het n0rmaliter ongeveer acht weken voor dat de onderdelen worden geleverd. Zodra wij alle onderdelen hebben ontvangen, gaan we aan de slag. Een keuken vernieuwen duurt slechts één dag; ’s avonds kijkt u naar nieuwe keukendeurtjes!

Uw keuken gratis laten inmeten

Vraag direct een tegen offerte aan!

Wilt u de beste prijs?

Vul hieronder uw gegevens in en upload uw offerte.
Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Bestanden moeten kleiner zijn dan 5 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png pdf doc docx xls xlsx.
Meer info? Neem contact op:

Contactformulier

Verstuur uw gegevens en wij nemen binnen 2 werkdagen contact op.