De laagste prijs
085 - 483 09 75

Uw keukenblad vervangen?

Er wordt op een werkblad gesneden, gekookt en dan is het niet zo gek dat het een keer vervangen moet worden. Bij de Keukenrestyler bent u aan het juiste adres. Wij renoveren namelijk werkbladen door heel Nederland, dus ook bij u in de buurt.

Verschillende soorten werkbladen

De werkbladen in ons assortiment zijn gemaakt van HPL. HPL werkbladen gaan jarenlang mee zonder dat er enige zichtbare slijtage plaatsvindt. Met een HPL werkblad kunt u heel prettig werken en ze hebben ook nog een goede prijs- kwaliteitsverhouding.

Laat u inspireren door onze keukenconfigurator

Gebruik onze online keukenconfigurator om inspiratie op te doen voor uw nieuwe werkblad. Zo kunt u aangeven wat voor stijl en kleur u wilt. Daarnaast heeft u ook de optie om keukendeurtjes, handgrepen en achterwanden aan te passen. Hierdoor krijgt u een goed beeld over wat de mogelijkheden zijn bij een keukenrenovatie. Nadat u de keuken heeft gerestyled ziet u een voorlopige prijsopgave en u kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. 

   Stap 1: Configureer uw keukendeurtjes of complete renovatie
hoewel wij maar 1 opstelling laten zien, is elke opstelling bij ons mogelijk.

   Stap 2: Vul het aantal deurtjes, grepen, en overige onderdelen in. U ziet nu direct uw prijs in beeld.

   Stap 3: Tevreden met de prijs? Vul uw gegevens in en ontvang de offerte direct in uw mail.

Begin nu met configureren

 

De inmeter zal alles met bespreken

Nadat u de offerte heeft aangevraagd, zal de inmeet service na 2 werkdagen contact met u opnemen om een afspraak in te plannen. De inmeter zal bij u langskomen om de keuken vrijblijvend op te meten en die zal alle wensen omtrent de renovatie van uw werkblad met u bespreken. Ook heeft de inmeter verschillende materialen, kleurpaletten en stijlen bij zich zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Daarbij renoveren wij naast werkbladen ook andere onderdelen uit de keuken zoals:

  • keukenfrontjes
  • grepen
  • werkbladen
  • achterwanden
  • spoelbakken
  • kranen
  • keukenapparatuur en overige producten

Hierna zal de inmeter een prijsopgave opstellen en als u het daarmee eens bent kan de renovatie van start gaan. De kosten voor de inmeetafspraak bedragen 80 euro, maar gaat u akkoord met de offerte, dan vervallen de kosten voor de inmeetafspraak. Het duurt 8 weken voordat de producten geleverd worden, omdat alles op maat gemaakt wordt. Hierna wordt alles 1 dag voor de renovatie geleverd, waardoor de monteur op de dag zelf gelijk aan de slag kan gaan. Hierdoor heeft u binnen 1 dag weer een hele nieuwe keuken.

Keukenrenovatie voor en na

Meer info? Neem contact op:

Contactformulier

Verstuur uw gegevens en wij nemen binnen 2 werkdagen contact op.