Uw keukenblad vervangen?

Levering van uw keukenblad binnen 4 weken

Uw keukenblad vervangen?

Er wordt op een werkblad gesneden, gekookt en dan is het niet zo gek dat het een keer vervangen moet worden. Bij de Keukenrestyler bent u aan het juiste adres. Wij renoveren namelijk werkbladen door heel Nederland, dus ook bij u in de buurt.

Verschillende soorten werkbladen

De werkbladen in ons assortiment zijn gemaakt van HPL. HPL werkbladen gaan jarenlang mee zonder dat er enige zichtbare slijtage plaatsvindt. Met een HPL werkblad kunt u heel prettig werken en ze hebben ook nog een goede prijs- kwaliteitsverhouding.

Laat u inspireren door onze keukenconfigurator

Gebruik onze online keukenconfigurator om inspiratie op te doen voor uw nieuwe werkblad. Zo kunt u aangeven wat voor stijl en kleur u wilt. Daarnaast heeft u ook de optie om keukendeurtjes, handgrepen en achterwanden aan te passen. Hierdoor krijgt u een goed beeld over wat de mogelijkheden zijn bij een keukenrenovatie. Nadat u de keuken heeft gerestyled ziet u een voorlopige prijsopgave en u kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.


Stap 1: Configureer uw keukendeurtjes of complete renovatie
hoewel wij maar 1 opstelling laten zien, is elke opstelling bij ons mogelijk.

Stap 2: Vul het aantal deurtjes, grepen, en overige onderdelen in. U ziet nu direct uw prijs in beeld.

Stap 3: Tevreden met de prijs? Vul uw gegevens in en ontvang de offerte direct in uw mail.


BEGIN NU MET CONFIGUREREN

De inmeter zal alles met bespreken

Nadat u de offerte heeft aangevraagd, zal de inmeet service na 2 werkdagen contact met u opnemen om een afspraak in te plannen. De inmeter zal bij u langskomen om de keuken vrijblijvend op te meten en die zal alle wensen omtrent de renovatie van uw werkblad met u bespreken. Ook heeft de inmeter verschillende materialen, kleurpaletten en stijlen bij zich zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Daarbij renoveren wij naast werkbladen ook andere onderdelen uit de keuken zoals:

Hierna zal de inmeter een prijsopgave opstellen en als u het daarmee eens bent kan de renovatie van start gaan. De kosten voor de inmeetafspraak bedragen 80 euro, maar gaat u akkoord met de offerte, dan vervallen de kosten voor de inmeetafspraak. Nadat wij alle materialen op maat gemaat hebben, wordt alles 1 dag voor de renovatie geleverd, waardoor de monteur op de dag zelf gelijk aan de slag kan gaan. Hierdoor heeft u binnen 1 dag weer een hele nieuwe keuken.

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl