Oude keuken vernieuwen

De oude keuken vernieuwen, zonder daar veel voor te betalen? Een keukenrenovatie is dan de beste keuze. Binnen 1 dag gemonteerd en natuurlijk met allerlei mooie en duurzame mogelijkheden. Voor nieuwe deurtjes en bijvoorbeeld een nieuw keukenblad, dat u bovendien makkelijk schoon kunt houden.

Wij helpen u de keuken een heel andere kleur en stijl te geven. Van heel landelijk tot strak en modern, net als in de andere stijlen die u mooi vindt. Met mooie en duurzame materialen, die ervoor zorgen dat u weer trots kunt zijn op uw fijne keuken.

Binnen 1 dag gemonteerd

We begrijpen dat u niet zomaar zonder keuken wilt komen te zitten. Ook niet een aantal dagen of zelfs langer dan één dag. Daarom laten we de deurtjes en andere onderdelen maken, die we een dag voor de montage bij u laten afleveren.

Onze monteurs staan de volgende dag al vroeg op de stoep, zodat ze meteen aan de slag kunnen om uw oude keuken te vernieuwen. Met de nieuwe deurtjes en andere materialen, waarmee we maximaal 1 dag bezig zijn.

Dat betekent dat u ’s avonds al in de vernieuwde keuken kunt koken. Met de geweldige nieuwe stijl, waardoor u zelfs als vrienden of familie zou kunnen uitnodigen om het met trots te laten zien. Of door er eerst even een keer zelf in te ervaren hoe fijn dat kookt natuurlijk. Om er daarna van te genieten zoals u dat wellicht in het verleden ook heeft gedaan.

De mogelijkheden: kastjes en meer

Uiteraard bieden we een aantal mogelijkheden als u de oude keuken wilt vernieuwen. Natuurlijk met nieuwe deurtjes, die we in allerlei mooie kleuren kunnen leveren. Helemaal strak afgewerkt of juist met een paar sierlijke details. Afhankelijk van waar u naar zoekt, voor een landelijke, moderne of een heel andere stijl.

En wilt u daarnaast ook het keukenblad vernieuwen, net als de spoelbak en de kraan in de keuken? Wij zorgen ervoor dat u dat heel betaalbaar en bovendien snel kunt doen. Door in één dag de oude keuken te vernieuwen, waarna die weer jaren mee kan.

Oude keuken vernieuwen: hoe werkt dat?

Benieuwd hoe het werkt als u de oude keuken wilt vernieuwen? We doen dat aan de hand van een paar duidelijke stappen. Om u daar op een voordelige en vakkundige manier mee van dienst te kunnen zijn. Door ervaren monteurs, die er in één dag voor zorgen dat de keuken weer als nieuw is. Met nieuwe deurtjes, een keukenblad en bijvoorbeeld de achterwand. Altijd helemaal naar uw wens, natuurlijk in de kleur en stijl die u mooi vindt.

De oude keuken vernieuwen? Gebruik onze Keukenrestyler. En eerst meer weten? Bekijk de antwoorden op de meest gestelde vragen of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl