Partners van de Keukenrestyler

Wij werken samen met de beste partners

Partners van de Keukenrestyler

Door onze jarenlange ervaring met keukenrenovaties weten wij precies wat u verwacht van een droomkeuken. Bij De Keukenrestyler werken wij enkel samen met de beste partners op het gebied van keukenonderdelen en keukenaparatuur. Wij werken onder andere samen met de volgende A-merken:

Hansgrohe – keukenkranen en meer

Hansgrohe keukenkraan

Een van onze partners op het gebied van keuken renovaties is het toonaangevende merk hansgrohe. De kranen van hansgrohe zijn van topkwaliteit en meerdere malen beloond met awards voor hun toonaangevende ontwerpen. De keukenkranen van hansgrohe zijn van hoogstaande kwaliteit en zorgen ervoor dat u jaren vooruit kunt met uw keukenkraan. Grohe past zo goed bij ons, omdat wij allebei staan voor topkwaliteit!

AEG keukenapparatuur

AEG keukenapparatuur

Op het gebied van keukenrenovaties is AEG een ideale partner. Of het nu gaat om een oven, magnatron, vaatwasser of kookplaat, de materialen van AEG zijn van hoge kwaliteit. Het Duitse merk staat symbool voor strak design en kwaliteit. Door onze samenwerking met AEG zijn wij er zeker van dat wij u de beste kwaliteit en prijs kunnen leveren.

Dekker Zevenhuizen

Dekker Keukens

Een betrouwbare partner in keukenrenovaties is Dekker Zevenhuizen. De strakke designs van Dekker passen in elke keuken van 2017. Op het gebied van keukenbladen is er geen betere partner dan Dekker. Naast keukenbladen levert Dekker ook veel van de keuken accessoires, denk hierbij aan het populaire PITT cooking. Hierdoor zijn wij in de mogelijkheid om de gaspitten te verwerken in het keukenblad.

Zanussi

Zanussi keukenapparatuur

Nog een betrouwbare partner als het aankomt op keukenrenovaties en keukenapparatuur. Zanussi levert hoogwaardige keukenapparatuur, zoals ovens, kookplaten en afzuigkappen. Het ontwerp van de apparatuur is volledig eigentijds, waardoor uw keuken er verzorgd en strak uitziet.

Blum – Softclose scharnieren en laden

Blum softclose systemen

Onze partner op het gebied van softclose systemen voor alle scharnieren en laden voor de keuken is Blum. De technieken van Blum zijn van hoogstaande kwaliteit en zorgen voor een mooie sluiting van uw keukenkastjes en keukenlades. Door het handige softclose systeem vallen uw kastjes en lades op een rustige manier dicht. Blum is voor ons een zeer betrouwbare partner bij onze keukenrenovaties.

BEREKEN UW PRIJS

Totaal 100% tevreden klanten op basis van 70 beoordelingen via Kiyoh.nl

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl