Hoeveel kost een keukenrenovatie?

Uw keukenrenovatie binnen 1 dag geplaatst!

Hoeveel kost een keukenrenovatie?

Hoeveel kost een keukenrenovatie? Dat is voor veel klanten de eerste vraag die zij stellen. Vaak zijn onze klanten aan het twijfelen tussen de aanschaf van een nieuwe keuken of het gedeeltelijk vervangen van de keuken. Het ligt er in ieder geval aan of een ingrijpende renovatie gaat doen of dat het om een kleine ingreep gaat.

Waarom een keukenrenovatie bij De Keukenrestyler?

    • Goedkoopste keukenrenovatie in Nederland
    • Tijdens de afspraak kan onze inmeter direct de montagedatum met u afspreken.
    • De renovatie wordt in 1 dag verricht!
    • Wij nemen de oude materialen weer mee.
    • Wij gaan pas weg als u tevreden bent.

De gemiddelde kosten van een keukenrenovatie

Hoeveel een gemiddelde keukenrenovatie kost? U kunt eigenlijk uitgaan van een enkele duizenden euro’s, uiteraard afhankelijk van welke delen u laat vervangen. Laat u enkel onderdelen als keukenkastjes en het aanrechtblad vervangen of vervangt u ook direct al uw keukenapparatuur, dan lopen de kosten al sneller op. Wij kunnen u wel met zekerheid zeggen dat de kosten voor een keukenrenovatie een stuk lager zijn dan de kosten voor een volledig nieuwe keuken. Daarnaast zijn wij de goedkoopste in keukenrenovaties van Nederland! Heeft u al een offerte ontvangen van een van onze concurrentie? Stuur deze naar ons op en wij doen u een superscherp tegenvoorstel!

De kosten van een keukenrenovatie zelf berekenen?

Zelf de kosten van uw keukenrenovatie berekenen? Via onze online 3d keukenconfigurator is het mogelijk om uw droomkeuken samen te stellen. U kiest welke onderdelen u vervangt en in welke afwerking en kleur. Heeft u uw ontwerp van uw droomkeuken afgerond, ontvangt u direct uw persoonlijke en vrijblijvende offerte. Zo weet u binnen enkele stappen wat uw keukenrenovatie gaat kosten.

ZELF KOSTEN KEUKENRENOVATIE BEREKENEN

De kosten van uw keukenrenovatie beperken?

Wij helpen u graag bij het besparen op de kosten van uw keukenrenovatie. Hoe valt dit het beste te realiseren? Het is eigenlijk vrij simpel, laat minder onderdelen van uw keuken vervangen. Is uw keuken nog prima in orde, maar bent u uitgekeken op uw keukenkastjes? Laat dan alleen uw keukenkastjes vervangen, dit scheelt uiteraard enorm in de kosten! U heeft minder kosten voor het nieuwe materiaal en ook de werkuren die onze professionele monteurs moeten maken zijn minder.

Neem contact met ons op

Komt u er toch niet helemaal uit wat de kosten van een keukenrenovatie zijn? Dit kan natuurlijk! Neemt u gerust contact met ons op via ons contactformulier. Of bel ons op 085 – 483 09 75. Wij staan u graag te woord en helpen u graag op gang!

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl