Keuken inspiratie nodig?

Renoveer uw keuken in 1 dag!

Keuken inspiratie nodig?

Wilt u uw keuken vernieuwen, alleen u bent er nog niet helemaal over uit hoe u het wil veranderen? Dan bent u bij de Keukenrestyler aan het juiste adres! Op onze website kunt u heel gemakkelijk keuken inspiratie op doen via de keukenconfigurator. Ook hebben wij de laatste keukentrends van 2017 voor u opgesomd.

Via ons configuratie systeem dat is te vinden op de website kunt u binnen 3 stappen uw droomkeuken ontwerpen. Hierdoor krijgt u genoeg keuken inspiratie over hoe uw keuken eruit kan komen te zien. Zo kunt u de muur, vloer, deurtjes, grepen, design, handgreep, werkblad en achterwand veranderen. De veranderingen zijn weer terug te zien op de afbeelding die op de website is geplaatst. Hierdoor krijgt u een realistisch beeld over hoe de keuken eruit komt te zien. Zo krijgt u ook genoeg keuken inspiratie waardoor de keukenrenovatie gelijk van start kan gaan.

Keuken inspiratie per te vervangen onderdeel

Als u nog steeds niet genoeg keuken inspiratie heeft op gedaan, hebben we altijd nog producten voor u paraat staan waaruit u kunt kiezen. Zo kunt u ervoor kiezen om de volgende producten te vervangen: keukendeurtjes, werkbladen, achterwanden, kranen en spoelbakken. Wanneer u de producten heeft uitgekozen duurt het ongeveer 4 weken voordat de producten geleverd worden, dit komt omdat de producten op maat gemaakt worden.

DIRECT AAN DE SLAG

Hoe gaan we te werk?

Wanneer u genoeg keuken inspiratie heeft opgedaan via ons configuratie systeem, kan de renovatie van start gaan. Wanneer u een offerte naar het bedrijf heeft gestuurd, zal het bedrijf binnen 2 dagen contact met u opnemen. Het bedrijf zal afspraken met u maken over wanneer de inmeter en de monteur zullen langskomen. Voor de inmeetafspraak rekenen wij 80 euro. Deze kosten komen te vervallen wanneer u akkoord gaat met de offerte. De dag voordat de renovatie begint worden alle producten geleverd. Hierdoor kan de monteur op de dag van de renovatie gelijk aan de slag gaan.

DIRECT AAN DE SLAG

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl