Nieuwe eiken keuken?

Wat kan hierbij gerenoveerd worden?

Nieuwe eiken keuken?

Wilt u een nieuwe eiken keuken en hierbij nog verschillende onderdelen veranderen zoals de keukenfrontjes? Dan bent u bij de Keukenrestyler aan het juiste adres.

Is een eiken keuken wel handig?

Het grootste probleem met een houten keuken is dat hout vocht opneemt. Eikenhout moet bewerkt worden om ervoor te zorgen dat het niet gaat rotten. Wilt u toch gebruik maken van eiken hout, dan is het belangrijk dat het hout behandelt wordt met speciale lak. Zorg wel dat het lak vochtregulerend is, want anders gaat het eikenhout nog steeds rotten.

Keukenfrontjes vervangen

Wij bieden verschillende mogelijkheden om uw keukenfrontjes te vervangen. Op onze website hebben wij de keukenconfigurator waarmee u in drie stappen uw keuken kunt restylen. Hier kunt u ook aangeven wat u wilt veranderen aan uw keukenfrontjes.

U kunt kiezen uit verschillende designs, van modern tot landelijke we hebben het allemaal. De resultaten zijn weer terug te zien op het plaatje waar de keuken op afgebeeld staat. Voor meer inspiratie, kunt u natuurlijk altijd kijken op de inspiratiepagina.

Naast keuken frontjes kunnen ook andere onderdelen vervangen worden in de keuken zoals: werkbaden, achterwanden, handgrepen, kranen en spoelbakken.

Wanneer u heeft gekozen wat u aan wilt passen aan uw keuken kunt u de voorlopige prijsopgave zien. Als u interesse heeft kunt u ons een offerte sturen. Wij zullen binnen enkele dagen contact met u opnemen om afspraken in te plannen met de inmeter en de monteur. De inmeter komt bij u de keuken opmeten en zal met u uw wensen bespreken omtrent de keukenrenovatie. De kosten voor de inmeetafspraak bedragen 80 euro. Wanneer u akkoord gaat met de offerte vervallen deze kosten. Het zal ongeveer 4 weken duren voordat de producten geleverd kunnen worden, omdat die op maat gemaakt moeten worden. De producten worden op de dag voor de renovatie geleverd waardoor de monteur op de dag zelf gelijk aan de slag kan gaan. Hierdoor heeft u binnen 1  dag een nieuwe keuken waar u weer heerlijk in kunt koken.

Voordelen keukenrenovatie

Een keukenrenovatie biedt vele voordelen. Zo is een keukenrenovatie goedkoper dan het plaatsen van een hele nieuwe keuken. Tevens is het ook duurzamer omdat er veel onderdelen van de keuken bewaart blijven en er ontstaat ook minder rommel omdat er maar een paar onderdelen vervangen hoeven te worden. Het grootste voordeel is dat een keukenrenovatie waarde verhogend is voor uw huis.

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving
Totaal 100% tevreden klanten op basis van 81 beoordelingen via Kiyoh.nl