De laagste prijs
085 - 483 09 75

Raw Rituals

Niet meer hoe gekker hoe beter voert de boventoon, maar het creëren van rust staat centraal. De drukte van het sociale dagelijkse leven ontvluchten en even helemaal tot rust komen in een ontspannen omgeving. Waar kan dat beter dan in de meest geleefde ruimte van het huis, de keuken? Het verlangen naar rust is goed terug te zien in deze keukentrend van 2019.  

Natuurlijke materialen

Keukens worden voorzien van natuurlijke materialen. Denk hierbij aan onder andere natuursteen, marmer, beton en hout. Een combinatie van deze materialen zorgt voor een rustige, natuurlijke uitstraling van uw keuken. Het idee hierachter is om meer in contact te staan met de natuur en uzelf even terug te trekken van de hectische, moderne tijd.

Warme accenten

Een keuken die rust uitstraalt en ook nog eens prettig aanvoelt wordt gecreëerd door gebruik te maken van warme kleuren en tinten. Zo zie je veel aardse kleuren zoals bruin, beige en grijs. Combineer deze look met mooie accessoires in dezelfde kleuren. Iets extra toevoegen? Kies dan voor het toevoegen van koperen elementen in uw keuken, zoals de kraan en spoelbak. Op deze manier wordt er een rustige, natuurlijke keuken gecreëerd met een luxe uitstraling.

Bent u klaar om uw keuken aan te pakken?

Onze betrouwbare partner Dekker Zevenhuizen heeft een groot assortiment in strakke designs die uitstekend passen bij de trend Raw Rituals, zoals keukenbladen en accessoires. Benieuwd hoe u uw keuken kunt aanpassen naar de nieuwste trend? Ontwerp uw keuken en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Meer info? Neem contact op:

Contactformulier

Verstuur uw gegevens en wij nemen binnen 2 werkdagen contact op.