De laagste prijs
085 - 483 09 75

Keuken renoveren

Uw keuken renoveren? Dit kan voor elke prijs en is ook nog eens een stuk goedkoper dan het kopen van een nieuwe keuken. U kunt het beste uw keuken renoveren als uw keuken nog in goede staat is of als er geen budget is voor een nieuwe keuken. Door uw bestaande keuken te restylen, is uw keuken weer volledig volgens de laatste keukentrends

 
De laagste prijs

De prijs is het bewijs! In slechts 3 stappen heeft u direct de laagste prijs.

Installatie in 1 dag

Uw nieuwe keuken wordt binnen 1 dag volledig vernieuwd opgeleverd.

 

 

Keuken renoveren, hoe werkt het eigenlijk?

Uw keuken renoveren kan eenvoudig met onze online keukenconfigurator. Om een zo realistisch beeld te geven van uw keuken restyle, kunt u uw eigen vloer- en muurkleur selecteren. Hierna gaat u aan de slag met het ontwerp van uw droomkeuken. Hoe gaan uw gerenoveerde keukenkastjes, grepen, het werkblad en het achterblad eruit zien? Uw keuken renoveren wordt hierdoor een stuk gemakkelijker. Wanneer u gebruik maakt van onze handige keukenrestyler krijgt u een goed beeld hoe uw nieuwe keuken eruit komt te zien. Zo komt u niet voor verrassingen te staan bij het plaatsen van uw keuken.

Nog een voordeel van onze restyler. U krijgt direct de te zien wat het kost om uw keuken te renoveren. Dit is direct de laagste prijs! Vervolgens ontvangt u uw offerte via de e-mail opgestuurd.

Uw keuken renoveren, wij komen eerst uw keuken inmeten.

Een keuken renoveren kan soms spannend zijn. Daarom nemen wij binnen 2 dagen na het invullen van onze online keukenrestyler al contact met u opgenomen. Vervolgens plannen wij samen met u een afspraak in voor het inmeten van uw te renoveren keuken. Een van onze professionele keuken inmeters komt langs en meet uw keuken nauwkeurig in, zodat wij er zeker van zijn dat wij de juiste maten hebben voor de renovatie.

Een keuken renoveren gaat bij ons nauwkeurig en snel. In tegenstelling tot het laten plaatsen van een nieuwe keuken, leveren wij de keuken binnen weken. Binnen no-time kunt u weer genieten van uw compleet gerenoveerde keuken. Waar het plaatsen van een 8nieuwe keuken een behoorlijk aantal dagen in beslag kan nemen, is dat bij een keuken restyle niet het geval. Wij plaatsen uw keuken binnen 1 dag! Hierdoor staat u 's avonds alweer te koken in uw eigen droomkeuken.

 

Direct aan de slag

 

Welke producten zijn er nodig bij het renoveren van een keuken?

Een keuken renoveren neemt minder werk in beslag dan het plaatsen van een nieuwe keuken. Toch moet er bij een keukenrenovatie gekeken worden naar verschillende producten zoals: keukendeurtjes, werkbladen, achterwanden, kranen en spoelbakken. Nu hebben wij in de loop der jaren genoeg expertise opgebouwd om te weten wat voor producten onze klanten willen.

Bij een keuken renoveren moet er gekeken worden naar vele aspecten. Nemen we nieuwe keukendeurtjes met een strak design of gaan we juist voor een landelijke stijl? Door het brede assortiment aan keukendeurtjes is er voor iedereen wel een kastdeurtje te vinden. Naast keukendeurtjes hebben we ook HPL werkbladen waarop hardnekkige vlekken eenvoudig te verwijderen zijn. Er is ook nog een breed assortiment aan achterwanden, kranen en spoelbakken waaruit u kunt kiezen. Door al deze keuze mogelijkheden wordt een keuken renoveren nog gemakkelijker.

 

Direct aan de slag

 

Keuken renoveren, de voordelen!

Een keuken renoveren brengt vele voordelen met zich mee! Binnen no time heeft u een hele nieuwe keuken. Een keuken renoveren neemt maar 1 dag in beslag. Vaak hoeven de leidingen tijdens het renoveren van de keuken niet vervangen te worden. Er is weinig rommel te vinden tijdens de renovatie van een keuken, omdat de keuken niet uit elkaar gehaald hoeft te worden. Het mooiste aan een keuken renoveren is dat het ook nog eens waarde verhogend is voor uw huis!

 

Meer info? Neem contact op:

Contactformulier

Verstuur uw gegevens en wij nemen binnen 2 werkdagen contact op.