De laagste prijs
085 - 483 09 75

Keukenrenovatie in één dag!

Bent u toe aan een nieuwe keuken? Heeft u alleen geen budget voor een nieuwe keuken of is uw keuken nog in zo’n goede staat dat het zonde is om hem te vervangen? Dan is een keukenrenovatie de beste oplossing! Door de keukenrenovatie krijgt uw keuken een nieuwe en frisse look voor een rendabele prijs. Wij zorgen er voor dat de keukenrenovatie in één dag plaats vindt.

 

Bereken uw prijs

Totaal 88% tevreden klanten op basis van 60 beoordelingen via Kiyoh.nl

Voordelen keuken renovatie

Een keuken renovatie brengt vele voordelen met zich mee. Er hoeven maar een paar kleine ingrepen te gebeuren bij een keukenrenovatie en de keuken lijkt weer helemaal nieuw. Een ander voordeel is dat onze monteurs maar 1 dag bezig zijn met de keukenrenovatie. Vaak blijven de oude leidingen gewoon liggen en hoeven die niet vervangen te worden bij de renovatie van de keuken. Omdat de keuken ook niet afgebroken hoeft te worden tijdens de keukenrenovatie is er minder rommel. Naast dat een keuken renovatie voordelig is, is een renovatie van de keuken ook nog eens waarde verhogend voor uw huis.

Resultaten van een Keukenrenoveren?

 
De laagste prijs

De prijs is het bewijs! In slechts 3 stappen heeft u direct de laagste prijs.

Installatie in 1 dag

Uw nieuwe keuken wordt binnen 1 dag volledig vernieuwd opgeleverd.

 

 

ervaring keukenrenoveren

 

Keukenrenovatie van de verschillende onderdelen

Natuurlijk bieden wij ook verschillende producten aan voor de keuken renovatie. Er kunnen nieuwe keukendeurtjes geplaatst worden tijdens de keukenrenovatie die het huis een nieuwe leef-ervaring geven. Wij hebben een breed assortiment aan keukendeurtjes voor bij de keukenrenovatie, van een strak tot landelijk design, voor iedereen is er wel een keukendeurtje te vinden.

 

Keukendeurtjes

Naast keukendeurtjes heeft de Keukenrestyler ook werkbladen, achterwanden en kranen in het assortiment die gebruikt kunnen worden bij de keukenrenovatie. De Keukenrestyler heeft een breed assortiment aan HPL werkbladen die gebruikt kunnen worden tijdens de keukenrenovatie. Een HPL keukenblad is makkelijk schoon te houden waarbij zelfs hardnekkige vlekken makkelijk te verwijderen zijn. Door maar een kleine ingreep bij de keukenrenovatie heeft u dus al een mooi en nieuw keukenblad. Maar bij ons vind je ook achterwanden, kranen en spoelbakken die gebruikt kunnen worden tijdens de keukenrenovatie. Door de expertise die we door de jaren hebben opgebouwd weten we welke producten men mooi vindt voor bij de renovatie van de keuken. De producten kopen we in voor een goede prijs en kwaliteitsverhouding. Wij kunnen u hierdoor garanderen dat u bij ons de beste en goedkoopste producten voor de keukenrenovatie vindt.

 

Bereken uw prijs

 

Hoe gaan we te werk bij een keukenrenovatie?

Op de website kunt u de renovatie van uw keuken in 3 stappen samenstellen met de keukenconfigurator!

  1. Bij de eerste functie kunt u uit verschillende mogelijkheden kiezen die u tijdens de keukenrenovatie wil veranderen. De muur, de vloer, de deurtjes, de grepen, de werkbladen en de achterwand kunt u vervangen bij de renovatie van de keuken. Hierdoor krijgt u een goed idee over hoe uw keuken eruit gaat zien na de keuken renovatie.
  2. Hierna kiest u het aantal deurtjes, eventueel het aanal grepen, de kraan, de plint en de plafondlijst. Wanneer u hier een keuze over heeft gemaakt, wordt er een prijs opgave gemaakt. Zo weet u direct wat de keukenrenovatie kost!
  3. In de laatste stap vult u uw gegevens in en stuurt u de offerte naar ons en krijgt u direct de offerte in uw mail!

 

Bereken uw prijs

 

Nadat de offerte over de keuken renovatie is opgestuurd, zal er een afspraak met u gepland worden voor de keuken renovatie. Hierna komt er één van onze professionele inmeters bij u thuis om de keuken gratis op te meten voor de keukenrenovatie. Na het opmeten worden uw wensen besproken en wordt er een montageafspraak gemaakt.Na de montage afspraak zal er gekeken worden naar de renovatie en de kosten die hierbij komen kijken. De renovatie van de keuken begint bijna!

Eén dag voordat de keuken wordt gerenoveerd, wordt de nieuwe keuken voor de keukenrenovatie bij u afgeleverd. De dag erna komt de monteur voor de renovatie van de keuken en die gaat gelijk aan de slag. Binnen één dag is uw keuken af! Hierdoor ziet u dat een keukenrenovatie maar een kleine ingreep is. Wij beloven u dat na de renovatie van de keuken, uw keuken weer als nieuw aanvoelt. Wij doen ook keukenrenovaties in Rotterdam en keukenrenovaties in Amsterdam

Meer info? Neem contact op:

Contactformulier

Verstuur uw gegevens en wij nemen binnen 2 werkdagen contact op.